umarım olur ben zamanla dizdimneyse 24le başlıyim ben umarım bir gün benim de böyle sistemim olur ;(
Aynen bende öyle düşünüyorum. Bu modelde pek sorun yokmuş zaten sanırım gördüğüm yorumlar ve arkadaşımın dediğine göre.Sorun yok hocam, Helal olsun. Zaten amazondan alıyorsunuz. beğenmezseniz iade etmeniz çok rahat. Ondan bir problem yaşayacağınızı düşünmüyorum.
Arada çok fark olmayacağı için pek şey yapmadım.aslında indrimle 165hz alınır da acilse başka
Vay be güzel toplamışsın yavaş yavaş. Umarım nasip olur.umarım olur ben zamanla dizdim
ilk monitör ve pc aldım sonra 8 ram vardı ram alıp 8x2 yaptım 240 ssd vardı 1 tb hdd aldım sonra monitör sonra işlemcim ryzen 5 2600 dü onu değiştim 5 5600x aldım sonra işlemci stok fan vardı amd wraith prism aldım sonra ramları satıp 16x2 ram yaptım sonra corsair 120x2 alıp fanını kasanın üstüne taktım falan filan 2.5 yıl oldu
zamanla alırsın pc yi
şimdide en pahalı parçaya geldik ekran kartı değiştirmek biraz zaman alacak gibiAynen bende öyle düşünüyorum. Bu modelde pek sorun yokmuş zaten sanırım gördüğüm yorumlar ve arkadaşımın dediğine göre.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arada çok fark olmayacağı için pek şey yapmadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Vay be güzel toplamışsın yavaş yavaş. Umarım nasip olur.
Fiyatlar düşecek diyiyorlardı ama dolar yükseliyor. Sonumuz hayrola umarım alırız.şimdide en pahalı parçaya geldik ekran kartı değiştirmek biraz zaman alacak gibi