Palo DAYI 👑
80+ Gold
kısıye ozeldı suan yokKupon halen daha duruyor mu hocam
kısıye ozeldı suan yokKupon halen daha duruyor mu hocam
Anladım, peki mousepadi kullanma şansınız oldu mu, nasıl memnun musunuz.kısıye ozeldı suan yok
valla kumaş olmasın ha bire temizliyemem ve speed olsun istedim cam da stakezleri eritiyor diye onu aldım yarın anca elime ulaşır acelen yoksa haber veririmBen de wraith w64 baktım sence fiyatına değer mi fark çok mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım, 120x60 bir mousepad var fakat baktığımda kullanılan fotoğraflar bile ucuz çin ürünlerinkilerle aynıydı.
Vallahi çok iyi olur az önce wraith den yeni mouse siparişi verdim fakat mousepadim yok o nedenden sormustum. Haber verirsen çok memnun olurumvalla kumaş olmasın ha bire temizliyemem ve speed olsun istedim cam da stakezleri eritiyor diye onu aldım yarın anca elime ulaşır acelen yoksa haber veririm
tabi ben de hem mouse hem mouse pad sipariş ettim yarın ulaşırsa hatırlatırsın yine senVallahi çok iyi olur az önce wraith den yeni mouse siparişi verdim fakat mousepadim yok o nedenden sormustum. Haber verirsen çok memnun olurum
dostum elime az önce ulaştı ufak bir deneme yaptım harbiden speed olduğu için alışmak gerekecek belli ki fazla kayıyorVallahi çok iyi olur az önce wraith den yeni mouse siparişi verdim fakat mousepadim yok o nedenden sormustum. Haber verirsen çok memnun olurum
Vallahi ben de dün dayanamayıp senin incelemeyi beklemeden aldım hocam kusura bakma, eğer dediğin gibiyse birkaç gün alışma sürecine gireceğim ben dedostum elime az önce ulaştı ufak bir deneme yaptım harbiden speed olduğu için alışmak gerekecek belli ki fazla kayıyor
Vallahi ben de dün dayanamayıp senin incelemeyi beklemeden aldım hocam kusura bakma, eğer dediğin gibiyse birkaç gün alışma sürecine gireceğim ben de
Hangi modeli dediğini hatırlamıyorum fakat hardpad aldım blade y modelidediğim modeli mi aldın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet 850 tl fiyatı varHangi modeli dediğini hatırlamıyorum fakat hardpad aldım blade y modeli
Hayırlı olsun, aynı mouse ve mousepadi almışız vallaevet 850 tl fiyatı var
mantıklı olanı yaptık sana daHayırlı olsun, aynı mouse ve mousepadi almışız valla