AOC 24G2U/BK 23.8" 144hz 1ms Mprt Monitör Siyah
AOC 23,8" 24G2U/BK 1MS 144HZ DP HDMI PVT
www.mediamarkt.com.tr
Şuan kullandığım monitör bu monitör. Mağaza ölü piksel testi yapıyor mu bilmiyorum ama monitörden memnunum. Hafif ghosting var ve ışık sızmasıda var ips panel olduğundan ama rahatsız edici değil.Bu monitör alınır mı eğer alınırsa da Mediamarkt'tan bu monitör alınır mı ? Bir de mağzaya gidip ölü piksel test ettirme şansımız var mı ?AOC 24G2U/BK 23.8" 144hz 1ms Mprt Monitör Siyah
AOC 23,8" 24G2U/BK 1MS 144HZ DP HDMI PVTwww.mediamarkt.com.tr
Kullanıyorum memnunum, sadece dirseğini sevmedim mouse takılıyorBu monitör alınır mı eğer alınırsa da Mediamarkt'tan bu monitör alınır mı ? Bir de mağzaya gidip ölü piksel test ettirme şansımız var mı ?AOC 24G2U/BK 23.8" 144hz 1ms Mprt Monitör Siyah
Evet ayakları masaları küçük olanlar için sorun olabilir.Kullanıyorum memnunum, sadece dirseğini sevmedim mouse takılıyor
AOC 24G2U monitörü sRGB, DCI P3 kapsamı olarak ASUS VG249Q'dan daha iyi değil mi ? Ne konuda bu monitörü öneriyorsun.ben olsam asus vg249q modelini alırdım
yan yana hiç monitörlere baktın mı ? herhangi bir vatan gidip yan yana koy karanlık aoc yemi alırsın renkleri görebildiğin asus u mu tercihi sana bıraktım.AOC 24G2U monitörü sRGB, DCI P3 kapsamı olarak ASUS VG249Q'dan daha iyi değil mi ? Ne konuda bu monitörü öneriyorsun.
tabikide alınır forumdaki çoğu kişi bunu öneriyor ve incrlemeleride var 144 hz 1 ms IPS Pivot 24 inç.Bu monitör alınır mı eğer alınırsa da Mediamarkt'tan bu monitör alınır mı ? Bir de mağzaya gidip ölü piksel test ettirme şansımız var mı ?AOC 24G2U/BK 23.8" 144hz 1ms Mprt Monitör Siyah
Ölü pixel testi yaparlar mı bilmem ama monitör iyi monitör.Bu monitör alınır mı eğer alınırsa da Mediamarkt'tan bu monitör alınır mı ? Bir de mağzaya gidip ölü piksel test ettirme şansımız var mı ?AOC 24G2U/BK 23.8" 144hz 1ms Mprt Monitör Siyah