Bu AOC monitörü almayın, panel sorunları var. Onun yerine asus tuf serisi, viewsonic veya msi bakabilirsiniz.aga yardım edin yaw
panel sorunları hakkında bişey bilmiyorum ben doğrudurBu AOC monitörü almayın, panel sorunları var. Onun yerine Asus tuf serisi, viewsonic veya MSI bakabilirsiniz.
Ne gibi panel sorunları varBu AOC monitörü almayın, panel sorunları var. Onun yerine Asus tuf serisi, viewsonic veya MSI bakabilirsiniz.
YouTube,Netflix gibi yerlerden video izlerken ekran rahatsız edici bir derecede kararıyor. Belki şu an anlatamıyorum pek ama belli başlı sorunları var. İşin enteresan kısmı ise bu monitör oyun oynarken zerre kadar sorun çıkarmıyor...27g2u modeli var gayet memnunum. Bir sorun görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne gibi panel sorunları var
Postu geç gördüm kusura bakma. Monitörde ghosting vs durumuna rastlamadım. CS:GO Valorant gibi oyunlarda oldukça iyi bir performans sunuyor.Monitör alacağım ve genelde rekabetçi oyunlar oynuyorum şuanda tn 60hz monitörüm var bu monitörde ghosting vs var mı ? Rekabetçi oyunlar için nasıl ?