Neler Yeni

AOC 24G2U monitörde ölü piksel.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Doğramacılar
Merhaba AOC 24G2U monitör satın aldım. Cihazdan memnunum sadece 1 tane ölü piksel var o da sol alt köşede ve hiç bakmadığım bir yerde. Yaptığım ilk testlerde dikkatimi bile çekmemişti. İadeye göndermeyi düşünmüyorum çünkü tek sorunu 1 tane ölü piksel. İleri ki yıllarda cihazı servise götürsem orada garanti kapsamında panelini değiştirirler mi (ücretsiz bir şekilde)?

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Merhaba AOC 24G2U monitör satın aldım. Cihazdan memnunum sadece 1 tane ölü piksel var o da sol alt köşede ve hiç bakmadığım bir yerde. Yaptığım ilk testlerde dikkatimi bile çekmemişti. İadeye göndermeyi düşünmüyorum çünkü tek sorunu 1 tane ölü piksel. İleri ki yıllarda cihazı servise götürsem orada garanti kapsamında panelini değiştirirler mi (ücretsiz bir şekilde)?
Direkt iade et ya da değişim iste ölü pikseller zamanla yayılabiliyor.

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
1 ölü pikseli kabul etmiyorlar iade yada değişim için. en iyisi ürünü cayma hakkım dolmadan iade etmek istiyorum başka bir ürün alıcam de. o şekilde iade edebilirsin.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
1 ölü pikseli kabul etmiyorlar iade yada değişim için. en iyisi ürünü cayma hakkım dolmadan iade etmek istiyorum başka bir ürün alıcam de. o şekilde iade edebilirsin.
Koşulsuz iade edebilir bir şey demesine bile gerek yok sorunlu derse direkt alırlar.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı
AOC markasının kronik sorunu eğerki gidip elden aldıysanız test etmeleri lazımdı online sipariş ise iade edin derim sonuçta kusurlu mal

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Arda Doğramacılar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ölü piksel sayısı artarsa iade edeceğim. Bir adet ölü piksel dışında mükemmel bir monitör. Daha alalı 1 hafta olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC markasının kronik sorunu eğerki gidip elden aldıysanız test etmeleri lazımdı online sipariş ise iade edin derim sonuçta kusurlu mal
İncehesaptan online olarak aldım.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Eğer ölü piksel sayısı artarsa iade edeceğim. Bir adet ölü piksel dışında mükemmel bir monitör. Daha alalı 1 hafta olmadı.

O zamanla artıyor hemen değiştir!!! Sonradan artarsa değişim yapamayabilirsin.

admknl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Adem Kanlı

vatan pc, itopya, incehesap 3 farklı yerden alan arkadaşlarım var online alanlar direk ölü piksel ile geldi vatandan alan arkadaşım orda test yaptırdı sıkıntı yoktu 2 ay sonra ondada başladı ve kayde değer para verdi 32inç aoc monitöre. Zamanla artacaktır ürünü başka markayla değiştirin derim yada iade edin

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Bende hepsiburada.com dan msi ag32cq aldım 1 adet cıktı dikkatli bakarsam göze çarpıyor diğer türlü gözüme çok takılmıyor.Değişim için konuştum msi servise yönlendirdiler değişim için en az 5 adet olması gerektiğini söylediler.süreçle uğraşmamak için birde kargoda monitörün başına bir iş gelir diye iade etmedim.İllaki yeni monitörlerde oluyor görmezden gelmeye çalışıyorum şuan herhangi bir problemim yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom