AOC 24G2U Nasıldır?

monitör güzel ancak daha düşük fiyata daha büyük ekranlı hatta curved bile olabilcek monitör alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu ürüne bakmalısın hem daha ucuz hem aynı özelliklerden artı olarak curved ekran ayrıca biraz daha büyük ekranlı

bunuda izleyebilirsin :D tanıdık gelebilir

James Donkey 0 pixel garantisi veriyor ayrıca süper bence ama sitelerde bulamadım

uygun fiyatlı çok kaliteli bi ürün sanki yer yarıldı içine girdi hiçbiryerde yok çok saçma

Son düzenleme:
AOC 24G2U 1.5k ile alınacak en güzel monitörlerden.Tasarım ve kalite olarak.

AOC 24G2U 1.5k ile alınacak en güzel monitörlerden.Tasarım ve kalite olarak.
şey reis kısa bir süre 75hz monitör alsam nasıl olur bütçeyi ekran kartına ekleyim diyorum çünkü ekran kartı sürekli alınmaz monitör en geç 3 aya alırım 144hz olmazmı öyle

şey reis kısa bir süre 75hz monitör alsam nasıl olur bütçeyi ekran kartına ekleyim diyorum çünkü ekran kartı sürekli alınmaz monitör en geç 3 aya alırım 144hz olmazmı öyle
tabii ki öyle de yapabilirsin. Daha sonra satıp 144hz 1ms alırsın.

tasarım yapıyorum curved istemiyorum
Curved almanız 27 inç ve üstü için güzel olur ama altı için gereksiz olur AOC 24G2U gayet güzel bir monitördür. Sadece tasarım için kullanacaksanız 27 inç öneririm lakin 24 inçte işinizi görür. https://www.trendyol.com/asus/vp249...-36755545?boutiqueId=411304&merchantId=105369 bu monitörü de alabilirsiniz kendim de kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok. 24G2U ile tamamen aynılar tek bir fark var AOC pivot özelliğe de sahip yani her yere dönebiliyor, dik bile kullanabiliyorsunuz. Bunun için 300 TL fazladan verip vermemek size kalmış.

Geri