rafetsunal
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 162
Arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizin tavsiyeniz ve önerileriniz nedir?
Aoc 300tl fiyat farkını hakediyor mu?
1600e bulursam direkt alirim ama işte 1800tl olmuşfiyatları aynı olsaydı kesinlikle AOC'du ama
şuan bilemiyorum
24G2U'yu 1600 e aldım gayet f/p
300tl farka değer miAoc kaliteli ve güzeldir
Hepsiburadada 1yarın büyük indirim var belki 100 200 TL ucuzlayabilir1600e bulursam direkt alirim ama işte 1800tl olmuş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
300tl farka değer mi
Yarına kadar bekliyim olmazsa 1400e buldum asus onu alıcam.Hepsiburadada 1yarın büyük indirim var belki 100 200 TL ucuzlayabilir
Bak şuanda 1738 e akakcede varYarına kadar bekliyim olmazsa 1400e buldum asus onu alıcam.
Aoc 24g2u kullanıyorum sorunum yok mutluyum tavsiye ederimArkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizin tavsiyeniz ve önerileriniz nedir?
Biri 0 glass diğeri kalın.İkisi de aynı paneli kullanıyor, tek fark pivot.
AOC sağ sol her yere dönüyor, dik bile oluyor.
Fakat Asus normal şekilde aşağı yukarı eğiliyor sadece.
Aradaki fark bu, değer mi sen karar ver.
Bence hakeder. İki monitörün çok detaylı incelemelerini farklı farklı kaynaklardan izledim/okudum.Arkadaşlar bu 2 monitör arasında kaldım sizin tavsiyeniz ve önerileriniz nedir?
Eğer öyleyse değmez teşekkürler.İkisi de aynı paneli kullanıyor, tek fark pivot.
AOC sağ sol her yere dönüyor, dik bile oluyor.
Fakat Asus normal şekilde aşağı yukarı eğiliyor sadece.
Aradaki fark bu, değer mi sen karar ver.
pivot kullanmam o benim için artı değil,dp gelmiyor 60 lira bişey o da.Yani heralde ben asus alicam teşekkürlerBence hakeder. İki monitörün çok detaylı incelemelerini farklı farklı kaynaklardan izledim/okudum.
Pivot olması bir artı zaten. VP249QGR'de Display kablosu geliyor mu bilmiyorum eğer gelmiyorsa bir de DisplayPort kablosu alıcaksın. Kağıt üstünde aynı paneli kullanmalarına rağmen 24G2U'da renkler ve görüntü bir tık daha iyi.
24G2U almanı öneririm.