Heh işte şikayetvara girip bakan kişileri dinleme hocam çok rahat bir monitör geç gördüm kusura bakma kargoda sıkıntı olmadığı sürece AOC da neredeyse hiç sıkıntı olmaz zatenhocam monitörü test ettim ghosting yok içiniz rahat olsun video izleme değeri olarak ips panel harika bi deneyim sunuyor genel olarak iyi rahatlikla alabilirsiniz
hocam bi sıkıntı oldu ölü piksel çıktı monitörde satıcı hatasımı aoc hatasımı bilmiyorumHeh işte şikayetvara girip bakan kişileri dinleme hocam çok rahat bir monitör geç gördüm kusura bakma kargoda sıkıntı olmadığı sürece AOC da neredeyse hiç sıkıntı olmaz zaten
Ölü piksel şuan 1 tane olsa da ileride artabilir, nereden aldıysan iletişime geç değişim veya iade talep et.hocam bi sıkıntı oldu ölü piksel çıktı monitörde satıcı hatasımı aoc hatasımı bilmiyorum
evet tam ortada iade işlemini başlattım yarın kargoDuruma bağlıdır hocam genelde AOC %70. Sizi rahatsız ediyor mu peki?
nazar değdi heralde ölü piksel çıktı 1 adet iadeyr işlemlerini başlattımHeh işte şikayetvara girip bakan kişileri dinleme hocam çok rahat bir monitör geç gördüm kusura bakma kargoda sıkıntı olmadığı sürece AOC da neredeyse hiç sıkıntı olmaz zaten
geldi monitor 2 saat sonra yaz buraya haber veriyim deneyip
Tam ortada olması kötü oldu iade etmeyin değişim isteyin derdim ben ama karar sizin tabiievet tam ortada iade işlemini başlattım yarın kargo
Mesaj otomatik birleştirildi:
nazar değdi heralde ölü piksel çıktı 1 adet iadeyr işlemlerini başlattım
Hangi satıcıdan aldın?evet tam ortada iade işlemini başlattım yarın kargo
nazar değdi heralde ölü piksel çıktı 1 adet iadeyr işlemlerini başlattım
iade daha iyi olur hocam asus almayı düşündümTam ortada olması kötü oldu iade etmeyin değişim isteyin derdim ben ama karar sizin tabii
Aptek TeknolojiHangi satıcıdan aldın?
Hangi asusu düşünüyorsuniade daha iyi olur hocam asus almayı düşündüm
Aptek Teknoloji
Hangi asusu düşünüyorsun
Aoc dünya çapında kanıtlanmış bir monitör markası ve her yıl fuarlarda ürün çeşidini çoğaltıyor şuan bende aoc kullanıyorum şanslıyım ki ölü piksel ve ipslerde yaygın olan ışık sızması hiç yok hatta şaşırdım oled gibi siyahlarda bir tane sızma yok enteresan bir olay teknolojide hiç şansım olmazdı normaldeşikayetvar a girdiysen hiçbir şey alamazsın hocam
bende baya araştırdım kolay kolay karar veremem bakalım ne olacak