Neler Yeni

Aoc 27G4X aldım sizce nasıl?

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
Hocam bu renk olayı falan ayarlanabilir şeyler sıcak seçiyosun beyazlar sarı cool seçiosun maviler mor bunlar ayarlı şeyler hep. ölü piksele gelince ben 2 yıldır Lenovo g24 20 kullanıyodum 1.5 yıl gibi bi tane ölü piksel oldu bunlar şansa kullanıma bağlı her modelde olabilir şahsi görüşüm lenovoyu kardeş kırdı bu sabah aoc aldım salı çarşamba gelirse hızlıca test eder buraya deneyimlerimi yazarım belkide doğru söylüyorlardır 🤔
Bende aoc 24g4xe aldım tahmini teslimat salı yazıyor inşallah sapasağlam gelir üzmez. öğrenciyim sonuçta para zor kazanılıyor.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Bende aoc 24g4xe aldım tahmini teslimat salı yazıyor inşallah sapasağlam gelir üzmez. öğrenciyim sonuçta para zor kazanılıyor.
hocam benim ekran geldi denedim biraz eskisi kadar memnun olmadım lenovo başkaymış parlaklığı falan çok iyidi daha arkada güneş olmamasına rağmen aoc da ekran zor görünüyor parlaklık fulde renge gelirsem eğer ben ayarladım renkler aynı oldu beyazlar ekstra sarı değil
henüz ölü pixel veya ışık sızmasıda yok*

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
hocam benim ekran geldi denedim biraz eskisi kadar memnun olmadım lenovo başkaymış parlaklığı falan çok iyidi daha arkada güneş olmamasına rağmen aoc da ekran zor görünüyor parlaklık fulde renge gelirsem eğer ben ayarladım renkler aynı oldu beyazlar ekstra sarı değil
henüz ölü pixel veya ışık sızmasıda yok*
Benimki yarın gelicek ama sanırım iade edicem çünkü 2 3 ay sonra ekraninda çizikler oluşan ölü piksel yaşayan çok arkadaş gördüm.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Benimki yarın gelicek ama sanırım iade edicem çünkü 2 3 ay sonra ekraninda çizikler oluşan ölü piksel yaşayan çok arkadaş gördüm.
ekranda çiziği bilmemde ölü piksel her modelde olabiliyor
birazcık daha kullanıma göre deneyimlerimi aktarayım siyahlar gerçekten siyah bu çok güzel ışık sızması 0
ghosting 0 özellikle ışık sızması olmaması aşırı şaşırttı şimdiye kadar kullandığım çoğu monitörde ilk günden vardı
renkler doğru bu güzel tam bir fp bu paraya şuan sanıyorum en uygunu bu (eski monitörüm 7.5k şuan yoksa oydu bana göre)
Mesaj otomatik birleştirildi:

siz çok evham yapıyosunuz hocam kesinlikle. bi gelsin kullan şimdiden iade kararı vermek nedir 2 gün bak bi ayrıca her modelde sorun yaşayan var başınıza gelecek diye bir şey yok ki diyelim geldi e garanti var. üstüne çıkık tepinmedikçe elbet ücretsiz tamir ederler

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
826
İsim
ibrahim can
birazcık daha kullanıma göre deneyimlerimi aktarayım siyahlar gerçekten siyah bu çok güzel ışık sızması 0
ghosting 0 özellikle ışık sızması olmaması aşırı şaşırttı şimdiye kadar kullandığım çoğu monitörde ilk günden vardı
renkler doğru bu güzel tam bir fp bu paraya şuan sanıyorum en uygunu bu (eski monitörüm 7.5k şuan yoksa oydu bana göre)

siz çok evham yapıyosunuz hocam kesinlikle. bi gelsin kullan şimdiden iade kararı vermek nedir 2 gün bak bi ayrıca her modelde sorun yaşayan var başınıza gelecek diye bir şey yok ki diyelim geldi e garanti var. üstüne çıkık tepinmedikçe elbet ücretsiz tamir ederler
Hocam technopatta alıp 2 3 ay sonra ekranda çizgiler çıkan kişilerin yorumlarini okusan direk sende iade edersin. Çok fazla sorun yaşayan var bence sende iade et 14gun geçmeden.

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
Hocam technopatta alıp 2 3 ay sonra ekranda çizgiler çıkan kişilerin yorumlarini okusan direk sende iade edersin. Çok fazla sorun yaşayan var bence sende iade et 14gun geçmeden.
yok hocam ben sevdim aleti böyle kronik bi sıkıntısı varsa bile bu adamlar eşşek değil yeni üretimlerde düzelmiştir heralde eğer düzelmediyse de yapcak bişi yok garantike

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Heisenberg
Az önce AOC un 24g4x ini aldım bakalım sorunsuz gelir inşallah
Valla aldım kullanıyorum, memnunum kanka

Gerçekten doğru, şikayetvar'ı okuyup paronayak oluyor bazıları. Ekranda siyahlar oled ekran kalitesinde neredeyse. Bu fiyata daha iyisi olduğunu zannetmiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,334
Üyeler
164,651
Son üye
Amedli214735
Top Bottom