Neler Yeni

Hangisi Legion R27QE mu AOC 27" 27G4X mu

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Yıldırım
2k alayım 1080 de oynayayım bence sorun olmaz 1k fark var değmez mi ?
O durumu pek bilmiyorum PPI değerinde bölünmeler ortaya çıkabilir. Sağlıklı görüntü alamayabilirsiniz. Dostum öncelikle hangi ekran kartını alacağının kararını vermelisin.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Konudan bağımsız olarak eğer 2K da karar kılarsan (ki en mantıklısı o olur) 4070 yerine 4070s almanı tavsiye ederim. Arada öyle büyük bir fiyat farkı yok ama performansta fark var.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Konudan bağımsız olarak eğer 2K da karar kılarsan (ki en mantıklısı o olur) 4070 yerine 4070s almanı tavsiye ederim. Arada öyle büyük bir fiyat farkı yok ama performansta fark var.
olabilir hocam şuan 2k ekranı fhd de oynamamda sorun olur mu yeni kasa alana kadar

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
olabilir hocam şuan 2k ekranı fhd de oynamamda sorun olur mu yeni kasa alana kadar
Pek tercih edilen bir durum degil ama monitörü once alip sonra 2K kartı alacaksan kisa bir sure idare edilebilir. Bir daha monitor yenilemek yerine.

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Pek tercih edilen bir durum degil ama monitörü once alip sonra 2K kartı alacaksan kisa bir sure idare edilebilir. Bir daha monitor yenilemek yerine.
yani düzgün alabileceğim bi kasa bekliyorum su aralar ne zaman alırım bilmiyorum tam

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Sorun itopyada deil aocun son zamanlarda itopyaya yolladığı monitörlerde Max 1 ay içinde arıza yapıyor belli bir parti ürün ve genelde itopyanın sattıklarında oluyor
ne yapmamı önerirsin kapıma gelen monitörü almadan yollayayım mı geri

4060fetişlidinazor

80+ Bronze
ne yapmamı önerirsin kapıma gelen monitörü almadan yollayayım mı geri
Bi beyefendi öyle yaptı sanıyorum.
Ben bir şey söylemek istemiyorum valla alırsınız sizinki sorunsuz çıkar hislerinize güvenip hareket edin bana gelen bozuldu diye size akıl vermek istemiyorum

ardakrgz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
arda
Top Bottom