🔥İndirim AOC AG275QXN 2K 165 Hz 5.999 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,304

Cevap yazmadan önce ana mesajı okuyunuz.

Bu monitör hakkında fikirlerimiz değişti. Bu monitörün gecikme ve ghosting durumu VA panel olmasına rağmen gayet iyi, renk gamutu yüksek ve kontrast oranı çok yüksek yani siyahları oldukça koyu özellikle hikayeli oyunlarda ve dizi filmlerde keyif verir. Önceden size kalitesiz VA panelmiş gibi tanıttığımız için özür dileriz. @Tayfunns hocamız da öneriyor artık. Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın.

Ucuz bi şey görünce almadan duramayan bi ben miyim ya.
G274qpf e2 var masada yer olsa alırdım sanırım

Ucuz bi şey görünce almadan duramayan bi ben miyim ya.
G274qpf e2 var masada yer olsa alırdım sanırım
İPS ve VA paneli birlikte kullanmanızı önermem, birisinin kontrastı yüksek ve derin siyahlar sağlıyor diğeri çok daha seri. Bu yüzden kullanırken rahatsız edecektir. Daha iyi siyah ve yüksek kontrast görünce İPS kullanmak istemeyeceksiniz, daha seri ve görüş açıları iyi bir monitör görünce de VA kullanmak istemeyeceksiniz. VA'ya birazcık bile yandan bakınca renkler bozuluyor.

g24f2 ye değişim iade gelmişti 2k 27 inçe geçmek istiyordum ucuz yollu gayet iyi gibi bu fiyata konu için teşekkürler çektim direkt

agona guvenemem açıkcası
Agon=AOC

Agon= TPV technology

Philips= TPV alt markası.
Desktop Screenshot 2025.09.04 - 19.38.09.38.webp

Desktop Screenshot 2025.09.04 - 19.40.05.93.webp

Bunda 178 derece açıdan bakınca görüntü kaybı olurmu yoksa ips gibi mi

almayı düşünüyorum ikinci ekran ve hikayeli oyunlar için kullanacağım ama bu va panel işi birazcık canımı sıkmadı değil

İtopyada iade ve ölü piksel durumlarında müşteriyi üzüyor mu böyle ürünleri amazon dışında almak istemiyorum

VA Panel alma aldırma.

Geri