🔥İndirim AOC 25G3ZM 240 Hz 6.999 TL

Bu monitörün renk gamutu yüksek ama 24G42E'nin renk gamutu üst seviye. Yine de çok fark ettirmez. 24G42E IPS'te olabilecek en yüksek kontrast oranını sunuyor ama 25G3ZM VA olduğu için yanına yaklaşamaz. 24G42E 1500:1, 25G3ZM 3500:1 kontrast sunuyor büyük fark var. 25G3ZM de siyahlar gerçekten siyah gibi gelir.
 

Ekler

  • IMG_20250809_230851.webp
    IMG_20250809_230851.webp
    63.5 KB · Hit: 30
Bunun AOC ile alakası yok. Kullandığınız monitör kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:
MSI G2412, MSI G2412F, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.
Ayrıca değişimde AOC 25G3ZM gibi çok iyi monitörler önermişler ama siz "VA panel çöp, alınmaz" mantığıyla direk red etmişsiniz. İade olarak tüm markalar aynı şeyi yapıyor zaten. Süreç olarak bir şey diyemem. 1 ay beklettikleri oluyor maalesef.
Reddetmedim :D zorunlu olarak kabul etmek durumunda kaldım. Benim gönderdiğim monitörün renkleri bariz olarak daha iyi ve hoparlör'ü vardı. Aldığım monitörde ise bu yok. Sonuç olarak bu değişimden memnun değilim. AOC temsilcisi gibi savunmanıza gerekde yok, bizzat yaşadığım deneyimi paylaştım. Aldığım her ürünü araştırırım 3 sene önce bu monitörü alırken herhangi bir sorununu bulamamıştım aksine övülüyordu. Sonradan konu açıldıysa bilemem.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

evet 24G2ZU model 1.5 yıl kullandım ve paneli durup dururken arızalandı servis muadil monitör önerdi fakat kabul etmedim kötü bir modeldi para iadesi almak zorunda kaldım fakat direkt yetkili servis ile iletişime geçtim tecpro bakıyor aoc monitörlere herhangi bir geç geri dönüş almadım
24GSPU/BK modelini kullanıyordum ben de gayet memnundum. Özellikle kulaklık takmayı çok sevmeyen biri olarak hoparlörü gayet yetiyordu. Renkleri de gayet iyiydi. Elime gelen ürün VA panel. Yan monitör olarak kullandığım için çok rahatsız değilim ama aoc yerine dell, asus felan tercih ederdim.
 
Geri
Top