Bunun VA'sı kaliteli ama ana monitörünüz IPS ise almanız çok saçma olur. her şey farklı gelir size.almayı düşünüyorum ikinci ekran ve hikayeli oyunlar için kullanacağım ama bu va panel işi birazcık canımı sıkmadı değil
Hangi monitörü kullandınız?VA Panel alma aldırma.
Neden?VA Panel alma aldırma.
ana monitörüm de TN yan monitörü(IPS) satıp 2kya geçmek istiyordum yani TN ve VA kullanacağım gibi olacak ama bilemedimBunun VA'sı kaliteli ama ana monitörünüz IPS ise almanız çok saçma olur. her şey farklı gelir size.
Hangi monitörü kullandınız?
O monitörün modeli nedir?ana monitörüm de TN yan monitörü(IPS) satıp 2kya geçmek istiyordum yani TN ve VA kullanacağım gibi olacak ama bilemedim
MSI MAG 256F ile benq zowie xl2546x plus kullanıyorumO monitörün modeli nedir?
O monitör koyu renklerde 30 ms görmüş black smearing kralı. Ufo testi yaparsanız arkadan 50 metre çizgi çıkar heralde.Alıntıyı görüntüle
Böyle sorunu var mı monitörün Msi g321cu da vardı videolar da dahil özellikle siyah olan kısımlarda belli oluyordu video izlerken
O TN panelli monitörü kullandığınıza göre 7/24 FPS oyunları oynuyor olmanız lazım.MSI MAG 256F ile benq zowie xl2546x plus kullanıyorum
Evt sonradan gördüm değiştirsiydim mesajı
Overdrive modunu gelir gelmez medium yapın. Hayırlı olsun.g24f2 ye değişim iade gelmişti 2k 27 inçe geçmek istiyordum ucuz yollu gayet iyi gibi bu fiyata konu için teşekkürler çektim direkt
Hangi oyunları oynuyorsunuz?Düşündüğüm IPS panel ile arasında 3000TL var. Fiyat olarak çok avantajlı. 1080p IPS’ten sonra bana iyi bir deneyim yaşatır mı yoksa bütçe yetiyorken IPS alıp devam mı etmek gerek?
Hikayeli-singleplayer, dizi film. Nadiren FPS oynuyorumHangi oyunları oynuyorsunuz?