🔥İndirim AOC AG275QXN 2K 165 Hz 5.999 TL

bu agon serisi eskiden 24'' 2k monitör üretiyordu şu an var mı öyle bir model ?

monitor ups nin uzun ugraslari geciktirme ugraslari sonucunda geldi nihayet. Ups gercekten problemli bir firma tekrardan hatirlatti sagolsun. Monitoru kurdum renkler vesaire guzel. bende hdmi oldugu icin onu bagladim 144hz aliyorum suan. sadece garipsedigim bir sey var o da neden ayarlarda 4k secenegi var. bunu anlayamadim. sadece orantilar kuculuyo baska bi fark yok. asansoru falan guzel genel olarak beklendigi gibi.

ups denen rezil firma
monitor ups nin uzun ugraslari geciktirme ugraslari sonucunda geldi nihayet. Ups gercekten problemli bir firma tekrardan hatirlatti sagolsun. Monitoru kurdum renkler vesaire guzel. bende hdmi oldugu icin onu bagladim 144hz aliyorum suan. sadece garipsedigim bir sey var o da neden ayarlarda 4k secenegi var. bunu anlayamadim. sadece orantilar kuculuyo baska bi fark yok. asansoru falan guzel genel olarak beklendigi gibi.
Neden? benim en sevdiklerimden biri

Technopat'ta bugün birisi yeterince keskin olmadığını bulanık olduğunu söylemiş. Siz ne diyorsunuz? Bir de şu 34 inch monitörler hiç indirime girmiyor mu? Ofis tip olanlar 12, gamingler 13. Bence kaziklanıyoruz. Bugün vatanda ofis tip olan 7 bine düştü ama o da teşhirmiş.

Son düzenleme:
monitorde asiri sekilde color banding var. bu nasil duzeltilir

1758223846485.webp

1758223868778.webp

@lappelduvide Hocam monitörü nasıl buldunuz? Hiç bahsetmediniz. Ghosting vb. var mı? IPS'ten geçtikten sonra siyah farkını hissettiniz mi?

1758224110904.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,058
Üyeler
183,052
Son üye
özlem karakaya
Geri