enisberberr
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2,056
- İsim
- Enis Berber
- İlgilendiği Kategoriler
- Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Merhabalar sevgili dostlar,
Kullanmakta olduğum Aoc c24g1 monitörün ilk aldığım andan itibaren (3 yıldır) hiçbir ayar yapmadan kullandım.
Bazen ''Acaba yapmam gereken ayar var da ben mi bilmiyorum/yapmadım'' diyorum.
Sanıyorum ki modelin Curved olmasından kaynaklı ışık sızması var ama acaba Ms, renk veya başka bir ayarın değiştirilip daha iyi performans alınabilir mi?
Mesela Abdullah reisin Overdrive Mevzusu videosunu izledim ve videoda ve başa sabitlenen yorumda ''Overdrive ayarına yüklenmeyin doğru ayara deneyimleyerek karar verin'' diyor.
Acaba daha önce deneyimleyen ve doğru sonuca ulaşan arkadaşlar var mıdır?
Sadece overdrive değil de diğer ayarların nasıl olması gerektiğini de söyleyebilirsiniz...
Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler
Kullanmakta olduğum Aoc c24g1 monitörün ilk aldığım andan itibaren (3 yıldır) hiçbir ayar yapmadan kullandım.
Bazen ''Acaba yapmam gereken ayar var da ben mi bilmiyorum/yapmadım'' diyorum.
Sanıyorum ki modelin Curved olmasından kaynaklı ışık sızması var ama acaba Ms, renk veya başka bir ayarın değiştirilip daha iyi performans alınabilir mi?
Mesela Abdullah reisin Overdrive Mevzusu videosunu izledim ve videoda ve başa sabitlenen yorumda ''Overdrive ayarına yüklenmeyin doğru ayara deneyimleyerek karar verin'' diyor.
Acaba daha önce deneyimleyen ve doğru sonuca ulaşan arkadaşlar var mıdır?
Sadece overdrive değil de diğer ayarların nasıl olması gerektiğini de söyleyebilirsiniz...
Şimdiden tüm cevaplar için teşekkürler