AOC C24G1 nasıldır?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
5,601
Çoğu insana önerdiğim bir monitördür kendisi, itopyadan alınanlarda bir süre sıkıntı yaşanmıştı ama QP Bilişim'de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yardımcı olurlar.

Arkadaşım monitör gayet güzel lakin 27'' ile aralarında çokta fiyat farkı yok 27'' alabilirsen ilerde pişman olmazsın.
Çoğu va panel ips panelden iyi görüntü verebiliyor bu tamamen panelin kalitesiyle alakalı.Ama AOC marka 24g2u ve 27g2u gerçekten kaliteli panele sahip onlarıda göz ardı etmeni istemem.

Arkadaşım monitör gayet güzel lakin 27'' ile aralarında çokta fiyat farkı yok 27'' alabilirsen ilerde pişman olmazsın.
Çoğu va panel ips panelden iyi görüntü verebiliyor bu tamamen panelin kalitesiyle alakalı.Ama AOC marka 24g2u ve 27g2u gerçekten kaliteli panele sahip onlarıda göz ardı etmeni istemem.
27yi de tercih edebilirim.Işık sızması muhabbeti duydum birkaç umarım her ikisinde de sıkıntı yoktur.24g2u'nun paneli güzel ama curved sevdiğim için bu tarafı tercih edeceğim teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu insana önerdiğim bir monitördür kendisi, itopyadan alınanlarda bir süre sıkıntı yaşanmıştı ama QP Bilişim'de sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yardımcı olurlar.
QPnin desteği gayet iyi ya.İtopya,incehesap gibi yerlerin satış sonrası destekleri kötü olduğu için tercih ettiğim yerler değil zaten.Tesekkurler.

güzel bir monitör alabılırsın gönül rahatlığıyla
Nereden biliyorsun?
Kullanıyor isen bir şey söyleyemem ama kullanmadan yorum yapmayın.

Bu montörde aşırı düzeyde ışık sızması sorunu var.
Paneli de hiç iyi değil. Şuan James Donkey monitörü ana monitörüm yaptım.
C24G1 ikinci ekran konumunda ve yüzüne bile bakmıyorum. Renkleri hiç güzel veremiyor.
Aynı şekilde malzeme kalitesi de oldukça düşük. Yakın zamanda satmayı düşünüyorum.

Nereden biliyorsun?
Kullanıyor isen bir şey söyleyemem ama kullanmadan yorum yapmayın.

Bu montörde aşırı düzeyde ışık sızması sorunu var.
Paneli de hiç iyi değil. Şuan James Donkey monitörü ana monitörüm yaptım.
C24G1 ikinci ekran konumunda ve yüzüne bile bakmıyorum. Renkleri hiç güzel veremiyor.
Aynı şekilde malzeme kalitesi de oldukça düşük. Yakın zamanda satmayı düşünüyorum.
Çok teşekkürler.Kağıt üzerinde güzel de ben de pek iyi kullanıcı yorumu görmedim açıkçası.Satış sayılarının daha düşük olmasından bir şeyler anlamıştım.

7 aydır kullanıyorum, aslında güzel monitör. Bugüne kadar hiç sorun yaşamadım veya üzmedi, bizzat IPS deneyimlediğim halde. Ancak 1650 TL'ye bence daha iyisini bulabilirsiniz, eğer 1300-1400 TL olsaydı kesinlikle önerirdim. Onun yerine VA panel olarak CRG50 veya ViewSonic'in 1300-1400 TL arası monitörleri vardı onlara bakın derim. Bütçe artar ise 24G2U veya 27G2U'ya bakın derim, hatta Monster'ın yeni monitörüne de bakabilirsiniz 240Hz olması büyük bir artı olur.

Geri