DracheN
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,224
- İsim
- .
Arkadaşlar sizce hangi monitör daha mantıklı olur? Hem rekabetçi hem hikayeli oyunlar oynuyorum. Film, dizi YouTube'da takılıyorum. İkisinin birbirine avantajı-dezavantajı var;
www.epey.com
Merak ettiklerim şunlar; ben şu an TUF VG24VQ kullanıyorum. 60 HZ sabitlediğim oyunlarda net bir ghosting yaşıyorum. Bu şanssızlık mı kronik bir sorun mu TUF VG24VQ için? Adobe RGB ne işe yarıyor? 8-bit renk derinliği ile 8 (6bit+FRC) bit arasındaki fark nedir, nerede hissedilir? AOC monitör standı yani sağa sola uzanan ayaklar rahatsız eder mi klavye ve fare kullanımında? Sorularımı cevaplayacak tecrübeli, bilgili arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.
Asus TUF Gaming VG24VQ - AOC C24G2U/BK Karşılaştırması - Epey
Epey - Asus TUF Gaming VG24VQ - AOC C24G2U/BK özellik ve fiyat karşılaştırmasıMerak ettiklerim şunlar; ben şu an TUF VG24VQ kullanıyorum. 60 HZ sabitlediğim oyunlarda net bir ghosting yaşıyorum. Bu şanssızlık mı kronik bir sorun mu TUF VG24VQ için? Adobe RGB ne işe yarıyor? 8-bit renk derinliği ile 8 (6bit+FRC) bit arasındaki fark nedir, nerede hissedilir? AOC monitör standı yani sağa sola uzanan ayaklar rahatsız eder mi klavye ve fare kullanımında? Sorularımı cevaplayacak tecrübeli, bilgili arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkürler.