Neler Yeni

AOC C27G1 27" 144Hz 1ms alınır mı ?

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat

normalde şu modeli alıcaktım geçen cuma 1800 tl idi fakat fiyatı artmış (Acer XZ272PBMIIPHX 27" 4ms)

linkteki monitöre bu fiyat verilirmi ? beklemelimiyim ? aradıgım özellikler 27" min 144hz ve curved olması

Impe

80+ Silver

normalde şu modeli alıcaktım geçen cuma 1800 TL idi fakat fiyatı artmış (Acer XZ272PBMIIPHX 27" 4ms)

linkteki monitöre bu fiyat verilirmi ? beklemelimiyim ? aradıgım özellikler 27" min 144hz ve curved olması

Asus TUF Gaming VG249Q1R bu modeli öneririm gaming gecesinde 1400e kadar düşüyor hem 400 liranız cebinizde kalır​

papasmurf

80+
En İyi Cevap
1
evet alınır. Ben kullanıyorum. 27" alacaksan çok yakından bakmayacaksın sadece o problem var. Aşırı pikselleşme bilmem ne diyenleri takma. Parlaklığı güneş vurduğu zaman düşük gelebilir sadece. Ve kavisi de 1800R. Bildiğim kadarıyla en az bu kadar oluyor. Ama f/p diyebilirim. Ben 6 ay önce falan 2000 küsüre almıştım vatandan. Işık sızması birazcık var. Kesinlikle problem değil. Sana da gidip test edebileceğin bir yerden almanı tavsiye ederim. İçin rahat oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asus TUF Gaming VG249Q1R bu modeli öneririm gaming gecesinde 1400e kadar düşüyor hem 400 liranız cebinizde kalır​

bu da doğru. Ben özellikle 27" istemiştim.

Impe

80+ Silver
evet alınır. Ben kullanıyorum. 27" alacaksan çok yakından bakmayacaksın sadece o problem var. Aşırı pikselleşme bilmem ne diyenleri takma. Parlaklığı güneş vurduğu zaman düşük gelebilir sadece. Ve kavisi de 1800R. Bildiğim kadarıyla en az bu kadar oluyor. Ama f/p diyebilirim. Ben 6 ay önce falan 2000 küsüre almıştım vatandan. Işık sızması birazcık var. Kesinlikle problem değil. Sana da gidip test edebileceğin bir yerden almanı tavsiye ederim. İçin rahat oluyor.

pardon okumamışım çok özür dilerim

BehzatÇ.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
behzat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

27 inc düşünüyorum ben dostum acaba diğer monitör tekrar indirime girermi beklemelimiyim acaba

şu anda zaten viewsonic vx2758 c-mh 27" curved monitör kullanıyorum pikselleşme sorunu vs yaşamadım 2. monitör olarak alıcam bende

birde bu model var https://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.35.2

euwest

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Eren Kartal
27 inc düşünüyorum ben dostum acaba diğer monitör tekrar indirime girermi beklemelimiyim acaba

şu anda zaten viewsonic vx2758 c-mh 27" curved monitör kullanıyorum pikselleşme sorunu vs yaşamadım 2. monitör olarak alıcam bende

birde bu model var https://www.hepsiburada.com/gamepow...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.PC&v=1.35.2
kesinlikle önermem gp modeli kullanıyorum değişimden geldi şimdi satıcam :D direk kurtulucam satışta hala

Top Bottom