Neler Yeni

AOC C27G2AE vs MSI 27" OPTIX G27C7 Monitör

KerayG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Gökhan Keray
Steam
KerayG
Discord
KerayG#1525

damedamedameyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Muhammed Emin Ocak
AOC bence.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Berkcan
AOC Monitörü kendim aktif olarak kullanıyorum renkleri kalitesi gerçekten çok güzel. Birçok monitöre baktım canlı olarak da gidip gördüm indirimlerden almıştım gayet memnnum. Eksilerine gelicek olursak kim ne kadar bende yok dese de bence yalan monitörde ghosting sorunu var bir diğeri de benim için çok önemli olmayan pivot ve aşağı yukarı özelliği yok sormak istediğin soru varsa cevalayabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC Monitörü kendim aktif olarak kullanıyorum renkleri kalitesi gerçekten çok güzel. Birçok monitöre baktım canlı olarak da gidip gördüm indirimlerden almıştım gayet memnnum. Eksilerine gelicek olursak kim ne kadar bende yok dese de bence yalan monitörde ghosting sorunu var bir diğeri de benim için çok önemli olmayan pivot ve aşağı yukarı özelliği yok sormak istediğin soru varsa cevalayabilirim.

Yumuklu Sucurta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Alper
Mesaj otomatik birleştirildi:
İkisi de VA panel ama acaba hangisinin paneli daha kaliteli ya da aynı panel üreticisinden mi alıyorlar var mı bir bildiğiniz ?

1337

80+ Bronze
G27C7'nin olumsuz bir yorumunu görmedim ghosting sorunuda yok gibi. 250nit parlaklık biraz az onun dışında güzel, alınabilir duruyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,699
Üyeler
161,481
Son üye
talha12345
Top Bottom