AOC GK500 Tuşları Algılamıyor

Solomons

80+
Reaksiyon skoru
10
Merhaba,

Klavyeyi alalı 14 gün, kullanalı 10 gün oluyor. Ve şu anda W ve A tuşları temassızlık yapıyor. Örneğin Rocket oynuyorum. Araç giderken bir anda duruyor. 1-2 saniye tuş çalışmıyor. Aynı şey D ve A tuşları içinde geçerli. Bunu düzeltme şansımız var mı? İtopya'dan aldım, 2 yıl garantili. Garantiye nasıl yollayabilirim?

@onlinedoktor iade etmişti yanlış hatırlamıyorsam.
@EnverPasha iade etmişti bir de. Onlar yardımcı olacaktır inşallah

A
Merhaba,

Klavyeyi alalı 14 gün, kullanalı 10 gün oluyor. Ve şu anda W ve A tuşları temassızlık yapıyor. Örneğin Rocket oynuyorum. Araç giderken bir anda duruyor. 1-2 saniye tuş çalışmıyor. Aynı şey D ve A tuşları içinde geçerli. Bunu düzeltme şansımız var mı? İtopya'dan aldım, 2 yıl garantili. Garantiye nasıl yollayabilirim?
Aynısı bende de var , müşteri hizmetlerini ara İtopyanın müşteri temsilcisine durumu anlat sana bir adres söyleyecek oraya yollaman lazım. Ben de yollayacağım ancak ses boğuktu , adresi aldığın zaman beni etiketleyerek yazar mısın buraya? Kendimdeki adresi doğrulayacağım

Hocalarım,

İtopyada ürün bozuk diye iade talebi oluşturdum bende az önce. İnşallah iade alırlar.

İlk buna benzer konu açıldığından beri alınmaması gerektiğini ısrarla söyleyen nadir kişilerdenim.
Ben de monster pusat alacaktım allah korudu. Almadım, cherry mx klavyemle keyfime bakıyorum şu an.
Forumda bilgilendirmeler çok önemli ve değerli.

Ben de monster pusat alacaktım allah korudu. Almadım, cherry mx klavyemle keyfime bakıyorum şu an.
Forumda bilgilendirmeler çok önemli ve değerli.
Pusat 'ı zamanında ben de öneriyordum yalan yok, denenmeden de uzun kullanımı haklında bilgilenemiyoruz maalesef.

Pusat 'ı zamanında ben de öneriyordum yalan yok, denenmeden de uzun kullanımı haklında bilgilenemiyoruz maalesef.
Hocam ben de switch markasını araştırdıktan sonra gördüm. Monsterin eski blue switch serisinde tek sorun yaşayan görmedim. Redi ise fiyasko gibi bir şey ...

Hocam ben kullandım ve ısrarla önermiyorum öneren görünce de çok sinirleniyorum. Outemu Allah'a yakın bana uzak olsun, kim ne derse desin membran bile benim gözümde Outemu'dan daha değerlidir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,128
Üyeler
190,866
Son üye
HasanE
Geri