o zaman başka yolu yokO ürüne de gidip bakamıyorum hocam maalesef :/
Niye illa bu monitörO ürüne de gidip bakamıyorum hocam maalesef :/
24inç 2k olduğu için istiyor olabilirNiye illa bu monitör
yanına alacağın monitör bence aynı olması şart değil gibi zaten ikinci monitör sadece ek işlerini yaptığın bir yer orada 2k çözünürlük ne işine yarayacakaynısından kullanıyorum hocam yanına alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tabi bu da çok önemli
Değil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyoryanına alacağın monitör bence aynı olması şart değil gibi zaten ikinci monitör sadece ek işlerini yaptığın bir yer orada 2k çözünürlük ne işine yarayacak
24inç 1080p bir aoc al oda aynı boyutlara ve dış kasaya sahipDeğil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor
bu arada bütçen ne kadar ve il neresi istanbuldaysan bende var monitör satabilirim fiyatta anlaşırsakDeğil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor
o senin tercihin bir şey diyemem ama benim de önerim buDeğil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor
Almışken 2k alayım diye düşünüyorum hocam, istanbuldayım24inç 1080p bir aoc al oda aynı boyutlara ve dış kasaya sahip
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada bütçen ne kadar ve il neresi istanbuldaysan bende var monitör satabilirim fiyatta anlaşırsak