Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

AOC Monitör arıyorum

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
SY
Arkadaşlar selam. AOC Q24G2A/BK Modeli monitörü almak istiyorum ama sanırım üretilmiyor artık. Bu monitörü nasıl bulabilirim nerden satın alabilirim acaba yardımcı olabilecek var mı?

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
PichHasso
aynısından kullanıyorum hocam yanına alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi bu da çok önemli
yanına alacağın monitör bence aynı olması şart değil gibi zaten ikinci monitör sadece ek işlerini yaptığın bir yer orada 2k çözünürlük ne işine yarayacak

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
SY
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanına alacağın monitör bence aynı olması şart değil gibi zaten ikinci monitör sadece ek işlerini yaptığın bir yer orada 2k çözünürlük ne işine yarayacak
Değil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor

dlep

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Emin
Değil tabi hocam ama daha düzgün düzenli durması için öyle almayı düşünüyorum ama pek bir ihtimal yok gibi duruyor
24inç 1080p bir aoc al oda aynı boyutlara ve dış kasaya sahip

bu arada bütçen ne kadar ve il neresi istanbuldaysan bende var monitör satabilirim fiyatta anlaşırsak

Son düzenleme:

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
PichHasso
o senin tercihin bir şey diyemem ama benim de önerim bu

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
SY
24inç 1080p bir aoc al oda aynı boyutlara ve dış kasaya sahip

bu arada bütçen ne kadar ve il neresi istanbuldaysan bende var monitör satabilirim fiyatta anlaşırsak
Almışken 2k alayım diye düşünüyorum hocam, istanbuldayım

Top Bottom