ölü piksel yayılmaz.Ölü piksel tüm ekrana yayılan bişey mi
AOC herhangi bir monitör için müthiş fiyat renkleri harika zamanında indirimle 1299 TL'ye bir AOC monitör almıştım seneler geçti 3k TL'ye de 4k TL'ye de yeni monitörler aldım AOC hepsinden çok daha iyi renklere sahiptiMonitör bakarken denk geldi. Ben tercih etmiyorum. Ama pikseli dert etmeyene güzel fiyat.
BIL300TL kodu ile 6399 TL
![]()
AOC Q27G42ZE 260 Hz 0,3ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel) - idefix
AOC Q27G42ZE 260 Hz 0,3ms FreeSync 2K HDR10 Fast IPS Oyuncu Monitörü(Ölü Pixel) ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Gaming Monitörler ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
idefix de 2 kere iade yapmıştım birinde satıcı ürünü almadan yenisini göndermişti. Sizde kalsın diyerek.iptal ettim satıcı uğraştıran birine benziyo
Şimdi işin rengi değisti hocam.Alınmaz gibi arkadaşlar
Size iyisi denk gelmiş olabilir yorumlar n11de rezalet7-8 ay kadar önce aoc 24g4x 180 hz pivot modelini 2700'e almıştım aynı satıcıdan.
3-4 ölü piksel yazıyordu fakat bana gelende 1 tane vardı sağ alt köşede.
iade eden sahibinin faturası ve piksel tespit tutanağıyla beraber orijinal kutusunda geliyor bilginiz olsun.
sorun yaşamadım bu da bu fiyata bedava.
karar alacak olanlara kalmış bu fiyata 6 taksitle denenir iade etmeyip satsan bile aynı gün aynı paraya gider.Size iyisi denk gelmiş olabilir yorumlar n11de rezalet
Size iyisi denk gelmiş olabilir yorumlar n11de rezalet
ölü piksel zamanla kendi kendine çogalırmıherhangi bir sorun olmaz zamanla o ölü pixeli görmezden gelmeye başlarsın. benim kafamdaki tek soru 1-2 ölü pixel icin bu monitörün fiyatını bu kadar düsürmezler bence 4-5 tane var.