❌İndirim Bitti! AOC Q27G42ZE 260 Hz 2K Fast IPS (Ölü pikselli 1-3) Monitör 6399 TL

herhangi bir sorun olmaz zamanla o ölü pixeli görmezden gelmeye başlarsın. benim kafamdaki tek soru 1-2 ölü pixel icin bu monitörün fiyatını bu kadar düsürmezler bence 4-5 tane var.
Benimde aklıma o geldi. Garantiden panel değişimi yapıyorlarsa fena olmaz.

Monitör bakarken denk geldi. Ben tercih etmiyorum. Ama pikseli dert etmeyene güzel fiyat.

👉BIL300TL kodu ile 6399 TL
180 Hz Philips var bende 2K. Sizce gerek var mı buna? 1-2 piksele takılmam, FPS oyunu oynadığım için ekranın ortasında değilse 3-5 pikseli bile doğru düzgün farketmem büyük ihtimalle.

Ölü piksel sayısı doğrudur da ışık sızması vs. de olabilir. Her firma onu sorundan saymıyor.

Benimde aklıma o geldi. Garantiden panel değişimi yapıyorlarsa fena olmaz.
büyük ihtimal dediğimiz gibi olacak. 1-2 pixele 1 k bile indirmez bu firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ölü piksel sayısı doğrudur da ışık sızması vs. de olabilir. Her firma onu sorundan saymıyor.
ışık sızması olmayan yok, ips olup ışık sızması olmayan marka model görmedim.

1-2 tane gelirse güzel alışveriş olur, 4-5 tane gelirse sıkıntı. hadi bakalım bekliyoruz hayırlı olsun.
4-5 tane çekilmez altlarda ya da köşede vs olsa iyi olur.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
büyük ihtimal dediğimiz gibi olacak. 1-2 pixele 1 k bile indirmez bu firmalar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ışık sızması olmayan yok, ips olup ışık sızması olmayan marka model görmedim.
tabii ki yok ama renkleri etkileyecek kadar oluyor bazen onu demek istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
İade etme şansımız var mı piksel yerini beğenmezsek

İade etme şansımız var mı piksel yerini beğenmezsek
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

1 tane çektik bakalım hayırlısı

Ben de kararsız kaldım. 2. Monitör olarak alacaktım ktcye
Ölü piksel ortada filansa sıkıntı ya kâr edicem derken keyfimden olmak istemiyom satıcı amazon olsa gözüm kapalı alırdım ama aptek teknoloji ve idefix güvencesi zortlattı biraz

Geri