AOC Q27G42ZE 27" 260Hz (OC) 9500 tl alınır mı?

sadece rekabetçi fps oyunu oynuyorsan 27 inç alma bence onun dışında iyi monitör

sadece rekabetçi fps oyunu oynuyorsan 27 inç alma bence onun dışında iyi monitör
Daha önce 27 kullandım baya memnundum karışık her şeyi oynuyorum. Panel ghosting renkler falan bunları merak ettim. Önceki monitör VA idi ve ghosting herşeyi çamur ediyordu.

bende viewsonix xg2431 var 240hz 24 inç 0 ghosting sertifikalı faceit 1900-2000 elo aralığında cs oynuyorum aktif ve rust ve arkadaşlarla oynanan coop oyunlar dışında sıkıntı etmedim ama burada 2k faktörü var seçim tamamen sana bağlı

Bende aynı soruyu sorucaktım %60 hikaye %40 fps oynuyorum 27 olurmu mu (aktif olarak 24 inç monitör kulanıyorum)
Bence olur hocam. Ben ikisini aynı anda kullandım ve 2k 27 inç eğer panel güzelse çok iyi oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende viewsonix xg2431 var 240hz 24 inç 0 ghosting sertifikalı faceit 1900-2000 elo aralığında cs oynuyorum aktif ve rust ve arkadaşlarla oynanan coap oyunlar dışında sıkıntı etmedim ama burada 2k faktörü var seçim tamamen sana bağlı
2 k için alıyorum zaten elimde 180 hz ful hd monitör var memnunum ondan. Yeni sistem topluyorum 9070 xt ve 9700x 'li onun için 2k lazım.

işlemci ve anakartı ne aldınız acaba bende anakart arıyorum şuanda

bende r5 7500f li anakart ram kombosu yapmak istiyorum ama ileriye dönük x3d işlemci kaldırabilecek bir anakart lazım bir kaç model var ama msi ın stabil biosuna baya alıştım bırakmakta istemiyorum

bende r5 7500f li anakart ram kombosu yapmak istiyorum ama ileriye dönük x3d işlemci kaldırabilecek bir anakart lazım bir kaç model var ama msi ın stabil biosuna baya alıştım bırakmakta istemiyorum
X3d işlemcilerin güç tüketimi düşük güçlü bir anakart almana ihtiyaç yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A620 bile kaldırıyor 7800x3d yi. Ortalama b650 anakart lar rahatlıkla kaldırır.
3226.webp

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,128
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri