🔥İndirim AOC Q27G4XF 2K 180 Hz 7.598 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,303
DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.

@Tayfunns Panel bilgileri için teşekkürler.

DEY Elektronik, İtopya ile aynı bilmiyorsanız. Mis gibi fiyat. Renk gamutu yüksek, parlaklığı iyi ve kontrast oranı IPS ortalamasından biraz daha yüksek. Düşük bütçede 2K monitör arayan kişiler kaçırmasın.

PTT AVM korkutuyor yoksa alınır hocam

Satıcı İtopya. PTT AVM'nin malum bilinmedik satıcılarından değil.
Yok pttavm de sorun yaşıyorum gönderiminde o yüzden diyorum sipariş ettiğim ürün 1 ay geçti gelmedi sanki Çin'den ürün aldım şikayet vara yazmasam geleceği yoktu gelmesin deyip.iade ettim

Peşin fiyatına taksit seçeneği de göz önünde bulundurulduğunda mükemmel fiyat.

2k da bundan daha iyi ne var hocam? Upgrade yapcamda monitöre alınır mı 1 gtg mı ürün?

hocam 5070 li siteme 2k mı almaliyim 1080 p mi alacagim en iyi altarnatif bumu
Hocam konu sahibi benden daha bilgilidir ama 5070 gibi karta 1080p yakışmaz. 7-8k civarında bu modelden iyisi olduğunu düşünmüyorum.

Hocam konu sahibi benden daha bilgilidir ama 5070 gibi karta 1080p yakışmaz. 7-8k civarında bu modelden iyisi olduğunu düşünmüyorum.
9060 XT ve ileriye dönük bakıyorum da alsam mı acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,025
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9
Geri