canimbenes
80+
- Reaksiyon skoru
- 117
Aoc aynı modeli kullanıyorum çok memnunum
güzel monitör şuan da kullanıyorum 144hz gösterme sebebi sanırım HDMI takılı. şu an taktıgım kasamda DP çıkışı yok. DP yı takınca 240 hz alabilirim sanırım.Aoc aynı modeli kullanıyorum çok memnunum
en iyisi default ayarlar gibi sadece parlaklık çok yüksek 85 e çektim ben hocam sonra hdr ı denedim kötü zaten giriş seviyesi hdr ı var. Panel native gamma 2.2güzel monitör şuan da kullanıyorum 144hz gösterme sebebi sanırım HDMI takılı. şu an taktıgım kasamda DP çıkışı yok. DP yı takınca 240 hz alabilirim sanırım.
Ve son olarak hiç ayar yapmadım ayarlarınızı ekran görüntüsü alıp atabilme şansınız var mı
daha renk ayarı yapmadım. vaktim olmadı. dp kullanmadığınızdan öyle evetgüzel monitör şuan da kullanıyorum 144hz gösterme sebebi sanırım HDMI takılı. şu an taktıgım kasamda DP çıkışı yok. DP yı takınca 240 hz alabilirim sanırım.
Ve son olarak hiç ayar yapmadım ayarlarınızı ekran görüntüsü alıp atabilme şansınız var mı
hocam minikse öpüp başınıza koyun. Bende 4 köşede var buna bile az diyorum.sağ alt köşede minik bi ısık sızması mevcut ama ips panelliğine veriyorum çok rahatsız edicek şekilde değil. köşeden 5-6 cm kadar aydınlatiyor siyah ekranda karanlık odada
benim telefonun kamerası çok kötü gördüğümden çok farklı çekiyor atsam korkarsınız ama asdfjsdaf. Sol alt sizinki gibi ips glow sağ alt kösede küçük bi ışık sızması var. sizinkiyle hemen hemen aynı sayılır.
Parlaklığı biraz daha kısık kullanırsanız gözünüze hiç batmaz. Oled değil sonuçta bunlar kafaya takılcak durumlar değil bana göre. Şimdi bu yazdığıma bazıları şaşırıyo. Diyolar ki 10.000 tl para veriyosunuz böyle şeylere nasıl katlanabiliyosunuz falan. Bilmiyolar ki artık şu sorunlar göz ardı edeceğimiz durumlar haline geldi. Kaç tane VA panel denedim kaç tane IPS denedim hepsinin kendine göre belli sorunları var. Hata istemeyen OLED e geçsin ne diyim.durum bu şekilde hemen hemen sag ust hic gozukmuyor foto da cikmis ama telefon kamerasi berbat
Alıntıyı görüntüle
kesinlikle katılıyorum beni de rahatsız edecek düzeyde değil. gule gule kullanın.Parlaklığı biraz daha kısık kullanırsanız gözünüze hiç batmaz. Oled değil sonuçta bunlar kafaya takılcak durumlar değil bana göre. Şimdi bu yazdığıma bazıları şaşırıyo. Diyolar ki 10.000 tl para veriyosunuz böyle şeylere nasıl katlanabiliyosunuz falan. Bilmiyolar ki artık şu sorunlar göz ardı edeceğimiz durumlar haline geldi. Kaç tane VA panel denedim kaç tane IPS denedim hepsinin kendine göre belli sorunları var. Hata istemeyen OLED e geçsin ne diyim.
ben de beğendim renk kalitesini falan 1 tane ölü piksel var hadi oda sorun değil sadece sağdan bakınca ips glow olduğu için sarı sarı gözüküyor o kötü biParlaklığı biraz daha kısık kullanırsanız gözünüze hiç batmaz. Oled değil sonuçta bunlar kafaya takılcak durumlar değil bana göre. Şimdi bu yazdığıma bazıları şaşırıyo. Diyolar ki 10.000 tl para veriyosunuz böyle şeylere nasıl katlanabiliyosunuz falan. Bilmiyolar ki artık şu sorunlar göz ardı edeceğimiz durumlar haline geldi. Kaç tane VA panel denedim kaç tane IPS denedim hepsinin kendine göre belli sorunları var. Hata istemeyen OLED e geçsin ne diyim.