Neler Yeni

Yardım AOC Teknik Servisi ürün değişimi önerdi ne yapmalıyım?

CptSpork

80+ Bronze
Selamlar. 2023 Haziran ayında PcKolik üzerinden 4000₺'ye AOC 24G2SPU/BK satın almıştım. 2 hafta önce ürünün ekranında pikselleşme ve dikey çizgiler ortaya çıktı, kullanılamaz bir hale geldi. Ürünü PcKolik'e yolladım onlar da AOC Servis'e yolladı. Servis aynı ürünün ellerinde bulunmadığını belirterek ürün değişimi olarak AOC 25G3ZM/BK önerdi. Önerilen ürün 240Hz ve 24.5" ama VA panel. Benim gönderdiğim ürün 165Hz, 23.8" ama IPS panel. Sizce ürünü kabul etmeli miyim?

Bu ürünü 2. monitör olarak kullanıyordum. Ana monitörüm Asus XG259QNS. Yani değişimi kabul edersem gelecek ürünü de 2. monitör olarak kullanacağım. Sizin düşünceleriniz nedir? Ne yapmalıyım?

Haaland

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
366
İsim
Mustafa
Kabul et bence va panel kullanmak istemiyorsan gelen monitörü kapalı kutu satıp ips alırsın.

CptSpork

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kabul et bence va panel kullanmak istemiyorsan gelen monitörü kapalı kutu satıp ips alırsın.
2. el alış satış deneyimim yok pek, hızlı satılır mı? Bir de kabul etmesem THH'ye götürüp daha iyi bir ürün - veya günümüz kuruyla para iadesi alma şansım var mı? THH de sürecin çok uzun olduğunu biliyorum ama merakımdan soruyorum. Açıkcası çok uğraşmak istemiyorum çünki 2 monitör kullanmaya alıştım çalışırken işlerimi hızlandırıyor bir an önce 2. monitöre geçmek istiyorum tekrar.

PNSHER

80+ Bronze
2. el alış satış deneyimim yok pek, hızlı satılır mı? Bir de kabul etmesem THH'ye götürüp daha iyi bir ürün - veya günümüz kuruyla para iadesi alma şansım var mı? THH de sürecin çok uzun olduğunu biliyorum ama merakımdan soruyorum. Açıkcası çok uğraşmak istemiyorum çünki 2 monitör kullanmaya alıştım çalışırken işlerimi hızlandırıyor bir an önce 2. monitöre geçmek istiyorum tekrar.
Günümüz kuruyla iade alamazsınız ama muadil IPS ekranlı bir model ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz.

CptSpork

80+ Bronze
Günümüz kuruyla iade alamazsınız ama muadil IPS ekranlı bir model ile değiştirilmesini talep edebilirsiniz.
IPS bir model önermelerini rica ettim dönüş bekliyorum bakalım önerirlerse ne mutlu bana ama önermezler gibi duruyor.

Krmm

80+ Bronze
2.monitör olarak kullandığın şeyin önemi yok kabul et gitsin. 240 hertz olduğu için değeri de artar en azından.

CptSpork

80+ Bronze
2.monitör olarak kullandığın şeyin önemi yok kabul et gitsin. 240 hertz olduğu için değeri de artar en azından.
Doğru diyorsunuz hocam ama VA panel olduğu için 2. monitör olarak kullanmam sıkıntı zaten. Bakış açısıyla ilgili dezavantajlı bi durum var. Tabi bunu deneyimlemedim daha önce ne ölçüde rahatsız eder bilmiyorum ama. Ana monitör olarak kullanacak olsaydım hiç tereddüte düşmezdim. Yine de kabul etmek dışı başka şansım yok gibi. IPS önerirlerse çok iyi olacak.

• Beğen
Reaksiyonlar: Krmm
Top Bottom