Neler Yeni

AOC yetkili servis numarası

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
Merhaba, AOC yetkili servise ulaşamıyorum herhangi bir numara bulamadım. 3 gün önce mail yolladım bana "different department" deyip konuyu kapattılar. Numara bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
Merhaba, AOC yetkili servise ulaşamıyorum herhangi bir numara bulamadım. 3 gün önce mail yolladım bana "different department" deyip konuyu kapattılar. Numara bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Nerden satın aldım hocam direk orayla konuşsaniza

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nerden satın aldım hocam direk orayla konuşsaniza
İncehesaptan aldım fakat orada garantim 2 yıl gösteriyor benim bildiğim AOC monitörlerine 3 yıl garanti veriyor. Seri numarasını sorguladığımda garanti gözüktü ama incehesap biz 2 yıl garanti verdik diyecek. O yüzden AOC ile iletişime geçmek istedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
588
İsim
Paşadöner
İncehesaptan aldım fakat orada garantim 2 yıl gösteriyor benim bildiğim AOC monitörlerine 3 yıl garanti veriyor. Seri numarasını sorguladığımda garanti gözüktü ama incehesap biz 2 yıl garanti verdik diyecek. O yüzden AOC ile iletişime geçmek istedim.
Hocam ama sonuçta karı incehesap kazanıyor İnce hesapa kalmış 1 yilda verebilirdi satin almakta sama kalmış 2 yilliksa 2yillik

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
0212 268 4000
Bu numarayı aradınız mı koyuncu bilişim bakıyor diye biliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam ama sonuçta karı incehesap kazanıyor İnce hesapa kalmış 1 yilda verebilirdi satin almakta sama kalmış 2 yilliksa 2yillik
Öyle bi şey yok. Satıcı garanti vermez iade süresi geçtiyse yetkili servisin bakması lazım

Opgu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aramadım teşekkür ederim arayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır öyle bir yasal hakları yok

Top Bottom