Nerden satın aldım hocam direk orayla konuşsanizaMerhaba, AOC yetkili servise ulaşamıyorum herhangi bir numara bulamadım. 3 gün önce mail yolladım bana "different department" deyip konuyu kapattılar. Numara bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İncehesaptan aldım fakat orada garantim 2 yıl gösteriyor benim bildiğim AOC monitörlerine 3 yıl garanti veriyor. Seri numarasını sorguladığımda garanti gözüktü ama incehesap biz 2 yıl garanti verdik diyecek. O yüzden AOC ile iletişime geçmek istedim.Nerden satın aldım hocam direk orayla konuşsaniza
Hocam ama sonuçta karı incehesap kazanıyor İnce hesapa kalmış 1 yilda verebilirdi satin almakta sama kalmış 2 yilliksa 2yillikİncehesaptan aldım fakat orada garantim 2 yıl gösteriyor benim bildiğim AOC monitörlerine 3 yıl garanti veriyor. Seri numarasını sorguladığımda garanti gözüktü ama incehesap biz 2 yıl garanti verdik diyecek. O yüzden AOC ile iletişime geçmek istedim.
Öyle bi şey yok. Satıcı garanti vermez iade süresi geçtiyse yetkili servisin bakması lazımHocam ama sonuçta karı incehesap kazanıyor İnce hesapa kalmış 1 yilda verebilirdi satin almakta sama kalmış 2 yilliksa 2yillik
Hayır öyle bir yasal hakları yokHocam ama sonuçta karı incehesap kazanıyor İnce hesapa kalmış 1 yilda verebilirdi satin almakta sama kalmış 2 yilliksa 2yillik