- Reaksiyon skoru
- 880
Evet dostlar selamın aleyküm hayırlı geceler bugün itibariyle 3 gündür Bitlis'teyim hayatım boyunca hiç kendi memleketim kütahya'dan çıkmamıştım muhtemelen ilk çocuk hatası diyelim ailem el bebek gül bebek büyüttüler beni ben de rahata alıştım bundan dolayı bazen iş verdiklerinde beceremedim ki güvensizlik oluşturdum şimdi bir şey yaparken tedirgin oluyorlar şuan durumum iyi ama bir şey eksik hissettiriyor,buna baş ağrısı olan kıl dönmesi sorunum da dahil ilaçla geçiriyor biraz doktora gitmeden kalıcı çözümü varsa lütfen yazın teşekkürler,ki ben de bunca zamandır üniyi dışarda okumak istiyordum sonuçta kardeşim küçük olduğundan onun öfkesini bazen benden çıkarıyorlar hem de 25 yıllık evliliğin yıpranmasını hissediyorum ama onlar olmadan da yapamayacağımı anladım şimdi olay şu kendi ilçemdeki MYOda okuyorum DGS ile AÖF deki YBS Bölümüne geçmek istiyorum annem bu fikrime söylediğimde çok kötü bakmadı ki mühendislik fln gelse direk yollarlar o ayrı mesele,ben kendimi geliştirebileceğimi düşünüyorum dostlar sizce bu bölüm açıköğretim okumaya değer mi? teşekkürler