Neler Yeni

AÖL (Açık Öğretim Lisesi) Nasıldır, Nasıl Geçilir, Tavsiye Eder Misiniz?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Bu sene AÖL kayıtları bitti. Sonraki kayıt döneminde geçebilirsiniz, geçmenizi de tavsiye ediyorum. Aklınıza takılan bir soru varsa sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevap veririm.
Aynen ben de zaten 12.sınıf için düşünüyorum teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence tek olumsuz yani açık geçtim diye rahat olursan sıkıntı
Haklısınız ama dediğim gibi o kafa olmaz dershane vs. sabah akşam devam edeceğim için

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Aynen ben de zaten 12.sınıf için düşünüyorum teşekkür ederim.

Haklısınız ama dediğim gibi o kafa olmaz dershane vs. sabah akşam devam edeceğim için
Rica ederim, başarılar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
12. sınıfta açık liseye geçtiğinde belkide kredi toplamana gerek kalmayacak zorunlu dersleri verip 1. dönemde bitirebilme şansında olabilir ama tam emin değilim

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
12. sınıfta açık liseye geçtiğinde belkide kredi toplamana gerek kalmayacak zorunlu dersleri verip 1. dönemde bitirebilme şansında olabilir ama tam emin değilim
Anadolu lisesiyse bitmiş oluyor. Meslek lisesiyse 11 ve 12. sınıfta bazı kültür derslerini görmediklerinden dolayı birazcık eksik krediyle başlıyorlar. Gene de problem olmuyor ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
Anadolu lisesiyse bitmiş oluyor. Meslek lisesiyse 11 ve 12. sınıfta bazı kültür derslerini görmediklerinden dolayı birazcık eksik krediyle başlıyorlar. Gene de problem olmuyor ama.
aynen dediğin doğru olabilir zaten 1 senede 3 sınav oluyor en kötü 2. sınavda bitirir her türlü örgün eğitime göre erken bitirmiş olur inşallah

keşke bu dönem yazılsaydın bu dönemde sınavlar online olucak

:(

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
aynen dediğin doğru olabilir zaten 1 senede 3 sınav oluyor en kötü 2. sınavda bitirir her türlü örgün eğitime göre erken bitirmiş olur inşallah

keşke bu dönem yazılsaydın bu dönemde sınavlar online olucakmış

:(
Etrafta AÖL hakkında o kadar yanlış bilgi var ki yok mezun olamazsın falan falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Caner Kuşçu
Etrafta AÖL hakkında o kadar yanlış bilgi var ki yok mezun olamazsın falan falan.
aynen ya ben kayıt olurkende herkes kötü yorumlar yapıyordu yok geç bitirirsin bitiremezsin falan 11. sınıf 2.dönemindeyim temmuzdaki sınavda bitirmiş olucam inşallah

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
aynen ya ben kayıt olurkende herkes kötü yorumlar yapıyordu yok geç bitirirsin bitiremezsin falan 11. sınıf 2.dönemindeyim temmuzdaki sınavda bitirmiş olucam inşallah
Milletimiz bilip bilmeden yorum yapmayı çok sever, sağ olsunlar.

Talha.yz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Talha Yılmaz
Geçerseniz şunu unutmayın sınavlar covid başından beri online şekilde yapılıyor. Ancak gündemde olan sınavların tekrar gözetmen eşliğinde yapılması. Hatta bu nedenle içerisinde bulunduğumuz AÖL dönemi için ehliyet sınavı gibi olacağı yönünde açıklama gelmişti. Altyapı sağlanamadığı için bu dönemlik tekrar online sisteme dönüldü. Her an değişebilir. Fakat sınav soruları (din hariç) oldukça kolay oluyor gibi.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
kanka 1 senem online sınavlı geçti sen düşün ahjahhash

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Merhaba arkadaşlar 11.sınıfım ve şuan okuduğum lise nitelikli %10'luk dilimde olmasına rağmen ben dahil kimse hiç memnun değil gerek eğitim gerek idare olsun. Sınıfımdan 10 kişi halihazırda açığa geçtiler ama benim pek bilgim yok. Dershaneye gidiyorum ve okulun cidden boşa zaman kaybı olduğunu düşünüyorum sınavda çıkmayacak bir sürü boş dersten okul sınavlarından projelerinden sorumlu oluyoruz.

Detayları bilen yardımcı olursa sevinirim.

1-) Açığa geçersem ilerideki kariyerimi olumsuz etkiler mi?
2-)YKS sınavında OBP eklenir mi?
3-)Detaylar...
Kanka eğer üniversite kazanamazsan etkiliyor bence lise diplomasıyla gireceğin yerlerde olurda İş yerinin tercih yapması gerekirse Örgün eğitim bitirmiş kişiyi tercih eder BENCE ama üni okuyacağım diyorsa hiç farketmez yapıştır gitsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,408
Üyeler
161,851
Son üye
yuzonuc
Top Bottom