Neler Yeni

AÖL (Açık Öğretim Lisesi) Nasıldır, Nasıl Geçilir, Tavsiye Eder Misiniz?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Seneye aynısını yapacağım. Okulum gram nitelikli değil. Kendimi harcayıp duruyorum oralarda.
Kendine güveniyorsan, dershane ve evde kendi çalışmam yeterli olur diyorsan 11 de geç. Ama bence 11 biraz erken gibi. Genelde 12. sınıfta geçiyorlar. Ayrıca açık liseye çoğu kişi ortalama arttırmak için giriyor. Sınavlar çok kolay ve şu anda internetten yapıldığı için millet soruları dershanelerde falan beraber çözüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim bildiğim yok.
Bomboş evdesin işte. :D
Tabi ders çalışıcaksa olumsuz yönü yok. :)

Pompake

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Sınavlara girdiler işte arkadaşım bütün sınavlardan 100 aldı 4 yıllık OBP'si de 98 oldu.
Yani evet. :D
Şey gibi düşün okula gidiyorsun sınava giriyorsun ama okula gitmiyorsun sadece sınava giriyorsun. Geri kalan her şey birebir aynı.
OBP ne kadar etkiliyor?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Geçerseniz şunu unutmayın sınavlar covid başından beri online şekilde yapılıyor. Ancak gündemde olan sınavların tekrar gözetmen eşliğinde yapılması. Hatta bu nedenle içerisinde bulunduğumuz AÖL dönemi için ehliyet sınavı gibi olacağı yönünde açıklama gelmişti. Altyapı sağlanamadığı için bu dönemlik tekrar online sisteme dönüldü. Her an değişebilir. Fakat sınav soruları (din hariç) oldukça kolay oluyor gibi.
Sınav soruları oldukça basit oluyor. Problem olacağını sanmam.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler

TEŞKİLAT

80+ Silver
Kanka eğer üniversite kazanamazsan etkiliyor bence lise diplomasıyla gireceğin yerlerde olurda İş yerinin tercih yapması gerekirse Örgün eğitim bitirmiş kişiyi tercih eder BENCE ama üni okuyacağım diyorsa hiç farketmez yapıştır gitsin
Her türlü inşallah üniversite okuyacağım.

Herkese teşekkürler

@rdeM Peki, açığa geçtikten sonra özel veya devlet fark etmeksizin normal örgün eğitime geri dönemiyoruz dimi?

Son düzenleme:

Kızgın Timsah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
1 2
Her türlü inşallah üniversite okuyacağım.

Herkese teşekkürler

@rdeM Peki, açığa geçtikten sonra özel veya devlet fark etmeksizin normal örgün eğitime geri dönemiyoruz dimi?
Dönebiliyorsunuz ancak AÖL geçtikten sonra da geçmenizi tavsiye etmem.

Top Bottom