hangi marka macun kullanmış benım rx 6700 bıle oyunlarda 58 60 derece 3 fanlı modelYeni yapılmış dendi bana
fikir vermesi bakımından asus tuf gaming 3070ti 2 yıldır bende ilk sahibiyim,
Evt şu an bana da makul geldifikir vermesi bakımından asus tuf gaming 3070ti 2 yıldır bende ilk sahibiyim,
min:140 max:168 avg:164
Time: 8dk
Frametime: 6.200ms
res: 1920x1080
driver 565.90
gpu temp: 70*
gpu hotspot: 80*
gpu usage: 99%
vram %16(1294mb)
fan0: 2560 (%90)
fan1: 2552 (%90)
power: 101%tdp (289w) ppw:0.566
clocks: core:1636mhz mem:1188mhz (9.5gbps)
resim vardı bulamadım ama not defterine yazmışım, en azından sana bir fikir verir, bence değerler makul.
evet bir de ne derece bakımını yaptılar? kimisi sadece thermal macun(kaliteli mi?) sürüyor ama bunun daha vram üzerindeki thermal padler var onlarında yenilenmesi lazım. belirtmemde fayda var ben daha bakımını yapmadım çünkü değerler bana normal geldi ve bir de garanti mevzusu olduğundan ben iç temizliğe girişmemiştim ama iki kartın da değerler hemen hemen aynı gibi, sanki bakımdan daha çok toz falan yüzeysel temizlik yapmış olabilirler. kısaca siz de güzel bir bakımını yaparsanız çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. hayırlısı olsun şimdidenEvt şu an bana da makul geldi
Teşekkürler yukarda da demiştim blok çok kaba ve büyük yüksek ihtimal ondan sıcak gibievet bir de ne derece bakımını yaptılar? kimisi sadece thermal macun(kaliteli mi?) sürüyor ama bunun daha vram üzerindeki thermal padler var onlarında yenilenmesi lazım. belirtmemde fayda var ben daha bakımını yapmadım çünkü değerler bana normal geldi ve bir de garanti mevzusu olduğundan ben iç temizliğe girişmemiştim ama iki kartın da değerler hemen hemen aynı gibi, sanki bakımdan daha çok toz falan yüzeysel temizlik yapmış olabilirler. kısaca siz de güzel bir bakımını yaparsanız çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. hayırlısı olsun şimdiden
Vatan computer yapmış bakımı bu aradaevet bir de ne derece bakımını yaptılar? kimisi sadece thermal macun(kaliteli mi?) sürüyor ama bunun daha vram üzerindeki thermal padler var onlarında yenilenmesi lazım. belirtmemde fayda var ben daha bakımını yapmadım çünkü değerler bana normal geldi ve bir de garanti mevzusu olduğundan ben iç temizliğe girişmemiştim ama iki kartın da değerler hemen hemen aynı gibi, sanki bakımdan daha çok toz falan yüzeysel temizlik yapmış olabilirler. kısaca siz de güzel bir bakımını yaparsanız çok daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. hayırlısı olsun şimdiden
Hocam aklıma gelmişken fan değeri nasıl senceSıcaklık değerleri gayet normal hayırlı olsun ama yanda da canlı izlemeyi de açsaydınız iyi olurdu grafiklere bakardık stabil çalıştı mı diye. O grafiklerden kartın kondisyonu hakkında az çok yorumlayabiliyorsun.
Vatan bilgisayarda yapılmış garanti bitmeden yeni yani, mx4 kulllanılmışhangi marka macun kullanmış benım rx 6700 bıle oyunlarda 58 60 derece 3 fanlı model