cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Kaç liraya aldınhocam ben b450 tuf pro gaming aldım yanlış mı yapmışım
Kaç liraya aldınhocam ben b450 tuf pro gaming aldım yanlış mı yapmışım
685e tomahawk varken alınmaz.Dostlar bu anakart nasıldır ışıkları vs güzel geldi gözüme alınır mı sizceGigabyte B450 Aorus Elite Amd AM4 Ddr4 Atx Anakart Fiyatı - Trendyol
Gigabyte Gıgabyte Amd B450 Aorus Elıte B450 Ddr4 Hdmı Dvı Pcıe 16x V3.0 Am4 Sata3 M2 Pcıe Nvme yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
885 gaming gecesinden aldımKaç liraya aldın
O zaman kötü etmişsin.885 gaming gecesinden aldım
kötü bir kart değil dimiO zaman kötü etmişsin.
Kötü değil ama öyle bir anakarta göre çok pahalıkötü bir kart değil dimi
ram olarak balistix 2x 8gb 3000mhz cl 15 mi almalıyım yoksa 3600 mhz cl 16 mı 4000mhz ye oc lamak istiyorumKötü değil ama öyle bir anakarta göre çok pahalı
3000 CL 15ram olarak balistix 2x 8gb 3000mhz cl 15 mi almalıyım yoksa 3600 mhz cl 16 mı 4000mhz ye oc lamak istiyorum
saol3000 CL 15
Tasarımı sizi büyülemiş olacak hevesiniz kırılmasın o işlemciyi o.c li bir şekilde rahatlıkla besler alabilirsiniz.ryzen 3600 alacağım hocam
yok hocam benlik sıkıntıda bu anakart nasıl diye merak etmiştim tomahawk alırım zaten ama dış görüşünü hoşuma gitti kalitesizse boşa para bayılmayalımTasarımı sizi büyülemiş olacak hevesiniz kırılmasın o işlemciyi o.c li bir şekilde rahatlıkla besler alabilirsiniz.
Bu anakartı aldığımızda hangi programı kullanarak argb leri kontrol edebiliriz?Evet. VRM'leri fiyatına göre çok kötü.
MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI B450 Tomahawk Max AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, 6.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comBunlar daha iyi olur. VRM olarak Tomahawk Max daha iyi ama ARGB yok, ARGB önemliyse B450 PRO4 alınabilir.Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asrock B450 PRO4 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
dragon center mystic lightBu anakartı aldığımızda hangi programı kullanarak argb leri kontrol edebiliriz?