- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sen bilirsin ama uğraşmana değmez bence.bi tüketici hakem heyetine başvurucam
Sen bilirsin ama uğraşmana değmez bence.bi tüketici hakem heyetine başvurucam
bi ara internete görmüştüm migros fiyatlandırma hatası yapmıştı kadın airfrayer almış iptal etmişler kadın tüketici hakem heyetine başrumuş airfrayerini vermişlerbariz fiyat hatası var.sonuç gelmez.
Fatura kesilmişse alır kesilmemişse alamaz .bi ara internete görmüştüm migros fiyatlandırma hatası yapmıştı kadın airfrayer almış iptal etmişler kadın tüketici hakem heyetine başrumuş airfrayerini vermişler
Aynı şey değil bende o airfryeri thh ile almıştım. Bundaki indirim mantık dışı direkt haksız bulunursunuz. Şu hata için de thhye gidilmez.bi ara internete görmüştüm migros fiyatlandırma hatası yapmıştı kadın airfrayer almış iptal etmişler kadın tüketici hakem heyetine başrumuş airfrayerini vermişler
bi ara trendyol azberycanda ilk alışveriş için %90 indirim vermişti.mi band 8 almıştım fatura kesilmişti hala mail olarak var siparişimi iptal ettiler.thh başvursam sonuç veriri mi? ama sıkıntı şu ki 6 ay olmuş olabilir.Fatura kesilmişse alır kesilmemişse alamaz .
Valla denemek lazm deneyin şansınızı .bi ara trendyol azberycanda ilk alışveriş için %90 indirim vermişti.mi band 8 almıştım fatura kesilmişti hala mail olarak var siparişimi iptal ettiler.thh başvursam sonuç veriri mi? ama sıkıntı şu ki 6 ay olmuş olabilir.
iptal edilmiştir.Nedeni : Entegrasyon hatasıbenimki duruyor . nezaman iptal edecekler acaba
Ne saftiriksin knk, para havuzu diye bi sistem var kendim de n11 de satış yapıyorumParayı kullanıp iptal edecekler çakallar