hocam 2. el alıcam aorus 11.400 gamerock 11.650Fiyatlar ?
Hemen hemen aynı dostum soğutma performansları beğendiğin modeli alabilirsin.hocam 2. el alıcam aorus 11.400 gamerock 11.650
ya galiba aourus master biraz daha iyi soğutma ve iyi hıza sahip ama çok az fakat aorus 8+8+8 güç girişi var galiba palit de 8+8 yani aorus alsam acaba 750 w +80 gold psu da sorun yaşarmıyımHemen hemen aynı dostum soğutma performansları beğendiğin modeli alabilirsin.
Palit daha iyi soğutmada aslında. Psu çıkışlarında 3 x 8 giriş varsa problem olmaz.ya galiba aourus master biraz daha iyi soğutma ve iyi hıza sahip ama çok az fakat aorus 8+8+8 güç girişi var galiba palit de 8+8 yani aorus alsam acaba 750 w +80 gold psu da sorun yaşarmıyım
off çok kafam karıştı gerçekten kimi aorus kimi gamerock diyor deliricem gerçekten kasa da seçemedim kendimePalit daha iyi soğutmada aslında. Psu çıkışlarında 3 x 8 giriş varsa problem olmaz.
Dediğim gibi neredeyse eşdeğerler. Hangisi gözüne güzel geliyorsa onu alabilirsin.off çok kafam karıştı gerçekten kimi aorus kimi gamerock diyor deliricem gerçekten kasa da seçemedim kendime