Apacer marka ssd alınır mı?

Şaka mı bu dostum Kingston renegade var yarı fiyatına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamun aleyküm arkadaşlar bu ssd alınır mı fiyatı uygun gibi geldide ondan dolayı ama iyi mi? emin değilim. https://www.incehesap.com/apacer-ap...referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.16.2
Gerçi anakartınızda gen 5 desteği varmış Phison E26 kullanan daha uygun fiyatlı başka alternatif yok ama 1tb ssdye şahsen 6k verilmez diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Şaka mı bu dostum Kingston renegade var yarı fiyatına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi anakartınızda gen 5 desteği varmış Phison E26 kullanan daha uygun fiyatlı başka alternatif yok ama 1tb ssdye şahsen 6k verilmez diye düşünüyorum.
murat hocam gen 4 ssd ler şuan 4 5 k bandında 1 tb si nasıl alınmaz high end bir gen4 ssd 4 5 k arası

murat hocam gen 4 ssd ler şuan 4 5 k bandında 1 tb si nasıl alınmaz high end bir gen4 ssd 4 5 k arası
Hocam Kingston renegade'in üstü gen 4 ssd mi var? 990lardan daha iyi çalışıyor rahatlıkla söyleyebilirim bunu. o 3k iken 3500 tl fazla vermek bence mantıksız bence.

Hocam Kingston renegade'in üstü gen 4 ssd mi var? 990lardan daha iyi çalışıyor rahatlıkla söyleyebilirim bunu. o 3k iken 3500 tl fazla vermek bence mantıksız bence.
ya renegade baya iyi fiyatta ama gen 5 portada gen4 takmak saçmalık ya yada bi tane daha gen 4 portum var ona takarım daha iyi

Valla orası size kalmış hocam. Sonuçta 1 TB. %30 civarı bir hız farkı var ama zaten Renegade felaket hızlı daha üstüne çıkmanızı gerektirecek ekstrem durumlarınız var ise orasını bilemem.

Geri