Yardım Gigabyte X870 Aorus Elite Anakarta Gen5 SSD Önerisi

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Sistem de hep bilindik ve piyasada kullanılan ürünler tercih ettim. Aslında hep keyfimce uyumlu tercih ettim. Bu yüzden muhtemelen benim attığımı alırım, teşekkürler önerin için.
Rica ederim bu senin kararın saygı duyarım

Tavsiyeniz için teşekkürler hocam. Sistem de hep bilindik ve piyasada kullanılan ürünler tercih ettim. Aslında hep keyfimce uyumlu tercih ettim. Bu yüzden muhtemelen benim attığımı alırım, teşekkürler önerin için.

Bari şunu al dram var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amazonda da varmış 6300 TL'ye

Gen 5 önerirdim de bazen yüksek sıcaklığa çıkması yıpratır diye düşünüyorum. PC de her şey yüksek sıcaklıkta çalışır ama SSD'nin bu kadar sıcak olması hayra alament olmadığını düşünüyorum zaten hep darboğaz yemişler. Yazma ömrü fln veriyorlarda o kadara ulaşamadan sıcaklıktan bozulur gibime geliyor😂 ya böyle müthiş bir ssd soğutucu çıkacak ya da firmware yayınlayacaklar ve sıcaklıkları biraz daha düşecek. Bilemiyorum belki ısınmaları negatif etkilemeyecek. Sizin yer ihtiyacınız var gibi hangisi bütçe olarak ucuz gelir ise onu seçin. 7k-6k hızda işinizi görür, henüz gen 5 almadığım için pratikte bu yaklaşık iki kat hızın ne fark yaratacağını bilmiyorum. 500mb/sn(Sata SSD)'den 7k DRAM'e sahip SSD'ye geçmek baya fark ediyor ama 7k DRamlı ssd'den sadece hız artışının normal kullanıcı için faydası meçhul.

Başta attığım XPG ssdyi alıyım geçiyim.
Hızları güzel fiyatı güzel, pcie gen 4 tepe hızları. Tepe modeller arasında 150-300 hız farkı oluyor, hepsi aynılar. Sadece görünüş ve marka farkı var😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,295
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri