Neler Yeni

Apacer NOX RAM alınır mı ? CL16 - 3200 mhz

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
@DerratiX @deadfellow benim istediğim Apacer RGB nin özellikleri burada
Adsız.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Görüntüsü güzel olsun ben oc yapmıyacagım mantıgı mı? Yoksa oc ta yapayım mantığı mı ?
OC ile işim olmaz valla usta sadece CS:GO, Valo, Forza + YouTube vs başka bir şeyim yok yayıncılık bile yok

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Benim istediğim Apacer de kronik sorun vs mi var en çok o hoşuma gitti çünkü veya bu RAM de aklımda
Tek bildiğim Corsair LPX ler problematik diğer ramler hakkında hiçbir bilgim yok. Oem ram bile kullanmıslıgım oldu zamanında hiçbir problem yaşamadım. Veya anakartın sitesinde QVL de ramler gözükmese bile çalışacaktır.

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Tek bildiğim Corsair LPX ler problematik diğer ramler hakkında hiçbir bilgim yok. Oem ram bile kullanmıslıgım oldu zamanında hiçbir problem yaşamadım. Veya anakartın sitesinde QVL de ramler gözükmese bile çalışacaktır.
Ya eğer ki Apacer sıkıntı çıkarmazsa ona karar vermiş olalım veya PNY ye. Sizi de sıkmıyorum umarım :whistle:

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ya eğer ki Apacer sıkıntı çıkarmazsa ona karar vermiş olalım veya PNY ye. Sizi de sıkmıyorum umarım :whistle:
Hangisini almak istiyorsan alabilirsin. Overclock yapmayacak bir kullanıcı için Corsair LPX hariçi her ram alınabilir.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Şu rame baktın mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Hangisini almak istiyorsan alabilirsin. Overclock yapmayacak bir kullanıcı için Corsair LPX hariçi her ram alınabilir.
Bu arada bu cip olayı hakkında bir rehber var mı acaba formumuzda ben de araştırayım bilgi sahibi olayım. Samsung vs çip modelleri varmış micron vs bir şeyler duydum. derinden araştırmak istiyorum.

Şu rame baktın mı?
Evet bunu gördüm ama bilmiyorum iyi midir ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu arada bu cip olayı hakkında bir rehber var mı acaba formumuzda ben de araştırayım bilgi sahibi olayım. Samsung vs çip modelleri varmış micron vs bir şeyler duydum. derinden araştırmak istiyorum.

OC Yapmayacaksan iyi midir diye sormana gerek yok bence. görüntüsü güzel.

Top Bottom