Neler Yeni

Apacer NOX RAM alınır mı ? CL16 - 3200 mhz

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Bu arada bu cip olayı hakkında bir rehber var mı acaba formumuzda ben de araştırayım bilgi sahibi olayım. Samsung vs çip modelleri varmış micron vs bir şeyler duydum. derinden araştırmak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bunu gördüm ama bilmiyorum iyi midir ?
Forumda mutlaka çiplerle ilgili konu vardır ya.

Şöyle bir şey yapmışım zamanında ; https://forum.donanimarsivi.com/kon...de-amd-cip-zamanlamalari.415387/#post-4163238

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Valla @deadfellow dedi eğer OC yapmayacaksan alınır diye. Ben onu alacağım abim harika bir görüntüsü var daha baskın RGB si
Bak mesela adam OC bile yapıyor bu RAM e !
Her rame OC yaparsın zaten. adamın verdiği değerler o kadar da iyi değil ama.

Forumda mutlaka çiplerle ilgili konu vardır ya.

Şöyle bir şey yapmışım zamanında ; https://forum.donanimarsivi.com/kon...de-amd-cip-zamanlamalari.415387/#post-4163238
Önce Rev'in konusunu, sonra seninkini okumak baya bilgilendiriyor hocam. Gayet başarılı rehberler. elinize sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
@deadfellow @DerratiX ahanda buldum Chipseti buymuş nasıl iyi mi? ?
Specs.jpg

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
C die işte ama alınabilir yani oc yapmayacagım diyorsun

Yani b die kokusuda geliyor ama denemeden anlamayacağımız ramlerden bu çünkü :D Çip model numarasıda B die numarası

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hemen şu çip konusunu araştırayım bakayım C Die nasılmış. Size çok minnettarım bu kadar ilgilendiğiniz için sağ olun <3
C die ortalamanın altında frekans ve gecikme değerleri sunan bir çip. Ama oc yapmayacaksan umrunda olmasın çip türü

Ama bunda burada dediğiniz çip yazıyor :C ben bunu önceden de bulmuştum...
Denemeden anlayamayacağın bir ram modeli işte içnide ne çıktıgı belli değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
C die ortalamanın altında frekans ve gecikme değerleri sunan bir çip. Ama oc yapmayacaksan umrunda olmasın çip türü

Denemeden anlayamayacağın bir ram modeli işte içnide ne çıktıgı belli değil
Samsung B-Die yazıyor e çok iyi bir şey miş bu :D OC bile yapmasam bana CS:GO iyi performans verdirir. Üstüne bir tane de 5600X + RTX 3050 Ohh miss

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Samsung B-Die yazıyor e çok iyi bir şey miş bu :D OC bile yapmasam bana CS:GO iyi performans verdirir. Üstüne bir tane de 5600X + RTX 3050 Ohh miss
Niye 3050? RX 6600 CS go da üzerinden geçer 3050 nin

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kesin B-Die olmayabilir işte. C-die'da olabilir.
Sen CSGOda performans istiyorsan Gerek yok OC'ye felan hocam. daha güçlü işlemci alsan yeter. 5 5600 alabilirsin. Yeni çıktığından fiyatları tuzlu olabilir.
RTX 3050'de önermem. Ucuza felan bulursanız anca. 5700-5800TL'den fazlası verilmez o karta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,000
İsim
Burak Karadağ
Niye 3050? RX 6600 CS go da üzerinden geçer 3050 nin
NVIDIA bana çok güvenli limanmış gibi geliyor RX ne bileyim ya iyi performans sergiliyor ama AMD ye biraz temkinliliğim var bu arada bu DLLS - FSR konusunda AMD mi yoksa NVIDIA'mı üstün ?

Kesin B-Die olmayabilir işte. C-die'da olabilir.
Sen CSGOda performans istiyorsan Gerek yok OC'ye felan hocam. daha güçlü işlemci alsan yeter. 5 5600 alabilirsin. Yeni çıktığından fiyatları tuzlu olabilir.
RTX 3050'de önermem. Ucuza felan bulursanız anca. 5700-5800TL'den fazlası verilmez o karta.
Evet bu işlemciye bayıldım zaten knk ilk test videosunu izledim gayet başarılı bir işlemci ayırca fiyatının pahalı olması herhalde Teknobiyotiğin kendi payını biraz yüksek tutmasından ötürüdür diye düşünüyorum

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
NVIDIA bana çok güvenli limanmış gibi geliyor RX ne bileyim ya iyi performans sergiliyor ama AMD ye biraz temkinliliğim var bu arada bu DLLS - FSR konusunda AMD mi yoksa NVIDIA'mı üstün ?
CSGO'da DLSS yok. FSR'da yok.

Evet bu işlemciye bayıldım zaten knk ilk test videosunu izledim gayet başarılı fiyat herhalde Teknobiyotiğin kendi payını biraz fazla koymasından ötürü yüksektir diye düşünüyorum
5 5600X ile çok yakın bir işlemci ona rağmen fiyatı iyi yine. belki düşer ama. F/P canavarı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,315
Üyeler
161,983
Son üye
sametxk0
Top Bottom