Neler Yeni

Apartmandaki internet kutusu kurcalama

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
Merhaba bugün komşum apartmandaki internet kutusu ile oynuyordu. Benim internetim arada donmaya başladı. Bu kutudan kendine paralel hat çekme ihtimali var mı? Benim internetimi kendİ evinede bağlama ihtimali

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
Merhaba bugün komşum apartmandaki internet kutusu ile oynuyordu. Benim internetim arada donmaya başladı. Bu kutudan kendine paralel hat çekme ihtimali var mı? Benim internetimi kendİ evinede bağlama ihtimali
Olabilir belkk

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,607
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayır mümkün değil öyle bişey ama oynandı ise gevşek kablo bağlantısı vs yapmış olabilir kontrol ettirmek de fayda var

waterghost

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Ömer Faruk Dedeakay
kesinlikle kontrol ettirmelisiniz. arayın söyleyin durumu anlatın. ilgili firma teknik ekip göndericektir kontrol için

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
Öyle bir şey yok onlar eskidendi diyelim ki çekti k.adi şifreni bilmesi gerek

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,748
İsim
Orkun
Yapamaz. Sizin hattınızdan gelen interneti kullanabilmek için modem arayüzüne bir kullanıcı adı ve şifre giriliyor internet sağlayıcısının verdiği. Hat çekse bile bunu girmeden zaten kullanamaz. Ama internet kutusu ile neden oynuyor gidip sormadın mı? O kutuya vereceği zarar apartmandaki herkesi ilgilendirir. Bir şey olsa bütün apartman internetsiz kalır.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,944
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hayır yapamaz öyle bir şey.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Yasin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler teknik ekibe söyledim. bakacaklar.

Top Bottom