Apartmandaki internet kutusu kurcalama

Reaksiyon skoru
7
Merhaba bugün komşum apartmandaki internet kutusu ile oynuyordu. Benim internetim arada donmaya başladı. Bu kutudan kendine paralel hat çekme ihtimali var mı? Benim internetimi kendİ evinede bağlama ihtimali

Merhaba bugün komşum apartmandaki internet kutusu ile oynuyordu. Benim internetim arada donmaya başladı. Bu kutudan kendine paralel hat çekme ihtimali var mı? Benim internetimi kendİ evinede bağlama ihtimali
Olabilir belkk

Hayır mümkün değil öyle bişey ama oynandı ise gevşek kablo bağlantısı vs yapmış olabilir kontrol ettirmek de fayda var

kesinlikle kontrol ettirmelisiniz. arayın söyleyin durumu anlatın. ilgili firma teknik ekip göndericektir kontrol için

Öyle bir şey yok onlar eskidendi diyelim ki çekti k.adi şifreni bilmesi gerek

Yapamaz. Sizin hattınızdan gelen interneti kullanabilmek için modem arayüzüne bir kullanıcı adı ve şifre giriliyor internet sağlayıcısının verdiği. Hat çekse bile bunu girmeden zaten kullanamaz. Ama internet kutusu ile neden oynuyor gidip sormadın mı? O kutuya vereceği zarar apartmandaki herkesi ilgilendirir. Bir şey olsa bütün apartman internetsiz kalır.

Hayır yapamaz öyle bir şey.

teşekkürler teknik ekibe söyledim. bakacaklar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,160,287
Üyeler
184,292
Son üye
wienzz
Geri