Neler Yeni

Apex 5 aldım garantisi hakkında kafam karıştı

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Hocam iptal edin. Ciddiyim parayı çöpe atın daha iyi. Apex 7 ya da Pro olsa iyi ama Apex 3 ve 5 çöp.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna yarı mekanik deniyor. 300tl olan MK110 klavyesinde bile mevcut.
Apex 5 alınır mı diye konu açtığımda çoğu kişi alınır demişti. İncelemelerine baktım çok beğendim

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konusunu atar mısın? Kim demiş acaba? Mekanik bile olmayan klavyeyi OLED ekran olduğu için 1K1vKerdirtten şahısları merak ediyorum.

Ted Mosby

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,757
İsim
Ahmet Baran
:d İnternet kafede kullandım daha iyileri var o para verilmez oled ekrana sevgilimin ismini yazmıştım 1 hafta sorma ayrıldık **

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Bu konuyu da ben açmıştım alınır dediler.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Apex 5 alınır diyen arkadaş ya mekanik klavyeye elini sürmemiştir ya da fiyatını bilmiyordur.
Neden Apex 5'i kimse sevmiyor. Klavyenin sesi bile beni kendine çekmeye yetti. Fiyatını haketmiyor derseniz haklı olabilirsiniz.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Neden Apex 5'i kimse sevmiyor. Klavyenin sesi bile beni kendine çekmeye yetti. Fiyatını haketmiyor derseniz haklı olabilirsiniz.
Zaten olay o . O fiyata Piyasanın en iyi red switch klavyelerinden biri olan K70 MK.2 bulunuyor. Apex 5 mekanik bile değil. K70in rakibi bile değil anlayacağınız.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Sorduğum soruya cevaptan çok alınmaz paran boşa gitmiş bu klavye daha iyi gibi cevaplar geldi. Bir klavyenin diğerinden iyi olduğunu neye göre karar veriyorsunu tıklama ömrüne göre mi? İyi ve temiz kullanan bir kişi için klavye ömrü önemsiz değil miydi. Neden herkes bi yarıştırma peşinde. Madem alınmazdı önceden Apex 5 için 2-3 konu açtım o zaman alınır demişti çoğu kişi siz neden gelip klavye önermediniz?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Membran klavyelerden en iyisi olabilir ama membran işte :D. O kadar para verip mekanik almamak garip olur bence. işin ucu her zamanki gibi tercih meselesine kalıyor.

T.P.G.

80+ Titanium
Sorduğum soruya cevaptan çok alınmaz paran boşa gitmiş bu klavye daha iyi gibi cevaplar geldi. Bir klavyenin diğerinden iyi olduğunu neye göre karar veriyorsunu tıklama ömrüne göre mi? İyi ve temiz kullanan bir kişi için klavye ömrü önemsiz değil miydi. Neden herkes bi yarıştırma peşinde. Madem alınmazdı önceden Apex 5 için 2-3 konu açtım o zaman alınır demişti çoğu kişi siz neden gelip klavye önermediniz?
Sadec ömür değil Cherry MX red switche sahip basım hissi anlamında 100 kat daha iyi olan ve diğer konularda da daha iyi olan bir klavye almak varken bu saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,664
Üyeler
166,053
Son üye
Kaixezz
Top Bottom