- Reaksiyon skoru
- 29
Apex Legends'i güncelledim. Fotoğraftaki gibi karanlık her şey. Renderlanmıyor. "Steamdeki gibi oyun dosyalarını doğrula" da yok sanırım. Nasıl çözebilirim bu sorunu?
Hangi driveri kullanıyorsunuz ?R5 2600
RX570
8X2 3000MHZ
Oyunu eğer origin den oynuyorsan oyunu kapat origine gir sol tarafta MY Game Library var ona bas ordan apex legends a tıkla play tuşu görüceksin onun hemen yanında ayar butonu var onada tıkla repair seçeneğini görüceksin. Ordan oyunu önce dosya kontrolü yapıyor, sonra eksik ve hatalı dosyaları tekrar indiriyor. Bende şimdi yapıyorum 18gb hatalı dosya buldu mesela onu yeniden indiriyorum.Apex Legends'i güncelledim. Fotoğraftaki gibi karanlık her şey. Renderlanmıyor. "Steamdeki gibi oyun dosyalarını doğrula" da yok sanırım. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Alıntıyı görüntüle
Bende 1660ti var son sürüm driver yüklü ve bendede bu sorun vardı arkadaşa çözüm olabilecek bir yazı yazdım. Oyun dosya doğrulamasını nasıl yapacağını anlattım. Driver ile ilgili olduğunu ben pek sanmıyorum. Amd ekran kartının olayını çok bilmiyorum o yüzden net bişey de söyleyemem.Çok yüksek ihtimalle driverdan