Vallaha gardaş biz de bilmiyoruzBenim beklemiş olduğum Apex Legends Mobile ne zaman türkiye gelir ?
Bluestacks 4 yüklenir mi ve oynanılır mı ?
Cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Daha geçenlerde kapalı beta alımı vardı yani oyun daha diğer ülkere de tam çıkmadı. Oyun PC de var neden Bluestacks kullanıyorsun ? Sene sonuna doğru çıkarBenim beklemiş olduğum Apex Legends Mobile ne zaman türkiye gelir ?
Bluestacks 4 yüklenir mi ve oynanılır mı ?
Cevaplarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Gelirse güzel olur tabii.Ben bunu bekliyorum Bluestacks 4 için.
Laptop kullanıdığım için ve oyun 32 GB dosya boyutu olduğu için.Daha geçenlerde kapalı beta alımı vardı yani oyun daha diğer ülkere de tam çıkmadı. Oyun PC de var neden Bluestacks kullanıyorsun ? Sene sonuna doğru çıkar
Aynen PC versiyonun oynayamadığım için Mobil versiyonun yükleyim dedim bekliyoruz yani.Gelirse güzel olur tabii.
Emülatör ile oynanmaz bu sistemde maalesefLaptop kullanıdığım için ve oyun 32 GB dosya boyutu olduğu için.
Laptopum özellikleri :
İ5 8250U 1.60GHZ 1.80GHZ
MX130 GDDR5 2GB
8GB 2666MHZ DDR4 slot 1 RAM
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen PC versiyonun oynayamadığım için Mobil versiyonun yükleyim dedim bekliyoruz yani.
Ben Apex hayranı olduğum için oyunu çok merak ediyorum nasıl bir hissiyat oyun oynamak için gameplay taktik vb videoları izliyorum şuan freefire oynadım ilk acemi olarak 11 kill aldım
yinede iyi kötü oynuyorum şuan freefire oynadım gayet iyi takılmadan oynuyorum bir çok oyunu Bluestacks 4 de birde ayar çektim emülatöre.Emülatör ile oynanmaz bu sistemde maalesef
AynenAllahım en sevdiğim battle royale oyunu mobile geliyor
Pubg mobile ve Cod Mobile oynadın mı ?yinede iyi kötü oynuyorum şuan freefire oynadım gayet iyi takılmadan oynuyorum bir çok oyunu Bluestacks 4 de birde ayar çektim emülatöre.
Aynen
Bir kere ablamım telefonundan pubg oynadım ilk deneyim solo da 5 kill aldımPUBG mobile ve Cod Mobile oynadın mı ?
pek oynayamıyorum internet olmadığı için bazen.PUBG mobile ve Cod Mobile oynadın mı ?
Pubg lite PC kapandı sadece ben Bluestacks 4 ile oynayabiliyor musun diye öğrenmek için sordumBir kere ablamım telefonundan PUBG oynadım ilk deneyim solo da 5 kill aldım
PUBG Lite PC versiyonunda 2 kill aldım.
Bir kere oynadım daha da online oyun oynamadım ne yazik ki 8 sene önce eskiden Metin2 oynuyordum babam online olduğunu öğrenince daha da oynayamadım Metin2 veya online oyun
Birde PUBG Mobile ve PUBG Mobile Lite ve PUBG Lite Pc versiyonu erişime kapatıldı diyorlar doğrumu ?
pek oynayamıyorum internet olmadığı için bazen.