Aliexpressden alacağım klavye ne zaman gelir

Pervasiz

80+
Reaksiyon skoru
3
Aliexpressden bu klavyeyi almayı düşünüyorum tahmini ne zaman gelir ve aliexpressde çıkan harici bir ücret çıkmaz değl mi

markalar bana pek iç açıcı gibi gelmedi ama bütçene göre daha güvenli ve hızlı bir şekilde bunlardan birini tercih edebilirsin

Aliexpressden bu klavyeyi almayı düşünüyorum tahmini ne zaman gelir ve aliexpressde çıkan harici bir ücret çıkmaz değl mi
walla eğer kargon uçakla geliyorsa ve eğer uçak düşmezse 2 3 hafatada ama gemi ile geliyorsa ve gelen gemi mayına oturursa sen o kargoyu unut ya da gemiyi füzede vurabilir

markalar bana pek iç açıcı gibi gelmedi ama bütçene göre daha güvenli ve hızlı bir şekilde bunlardan birini tercih edebilirsin
bu klavyeler hakkında hiç iyi geri dönüşler yok hocam benim almayı düşündüğüm klavye hakkında araştırma yaptım incelemelere baktım çoğu yerde fiyatına göre en iyisi olduğu söyleniyor

bu klavyeye sahibim ben çok çok beğenerek kısa bir süre kullandım yaklaşık olarak 7-8 ay kullandım ve kutusuna koydum küçük masalarda veya dar alanlarda aşırı portatif ben çok beğendim ve 400-500tl gibi bir fiyata almıştım beyaz ve red switch olanını

bu klavyeler hakkında hiç iyi geri dönüşler yok hocam benim almayı düşündüğüm klavye hakkında araştırma yaptım incelemelere baktım çoğu yerde fiyatına göre en iyisi olduğu söyleniyor
valla hocam şunu söyleyeyim aliexpressten çok daha güvenli olur ve @04umut76 hocamda kullandığını ve çok beğendiğini söylüyor

Geri