Neler Yeni

Yardım APEX LEGENDS SON GÜNCELLEME SONRASI GİRİŞ EKRANINDA KALIYOR

Octavio10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes
steam üzerinden oyuna giriş yapıyorum ama bu şekilde kalıyor yardımcı olucak var mı?

Ekler

• s.png
    s.png
    4.2 MB · Hit: 47

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan
Saçma gelebilir ama pc'de hiç takılı usb var mı?

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
878
İsim
Doğukan

Ilar

80+ Bronze
Oyun dosyalarını doğrulamayı dene eğer olmaz ise de yeni güncellemeyi bekle.

Octavio10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Birkaç yerde gördüm takılı usb varsa çıkartınca düzeliyor gibisinden. Dosya doğrulama yaptın mı?
valla akla gelen ve internette gördügüm bir cok yöntemi yaptım ama düzelmedi. hatta oyunu silip origine kurdum yine aynı

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
valla akla gelen ve internette gördügüm bir cok yöntemi yaptım ama düzelmedi. hatta oyunu silip origine kurdum yine aynı
Oyun dosyalarını dogrulamadiysan doğrula internet baglantini kontrol et daha başka bir şey önermem

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
sezon 1 den beri oynuyorum bir cok sorun olmuştu ama böyle herşeyi yapıp düzelmeyen sorun olmamıştı. tekrar deniycem artık
Saçma gelebilir ama pc'de hiç takılı usb var mı?
@Octavio10 sana kötü bir haberin var aynı problem (açılış ekranında yüklemede kalma) bende bf5 de vardı yeni güncellemeden sonra bende aynı senin gibi herşeyi HERŞEYİ denedim ama olmadı sonra anladımki windows dosyalarım bozukmuş yüksek ihtimalle seninkise bozuk ve bu bozuk dosyalar ile repair güncellemesi yapamıyorsun tek çözüm format atmak maalesef ben win11 iso yazdım usbye (sen win11 istemez isen win10 da yükleyebilirsin) sonra gerekli seçenekleri seçtikten sonra sana hangi sürücüye kurcağını soruyor ana sürücünü seç önce biçimlendir* sonra kur biçimlendirme önemli sonra sıfırlanmış ve düzelmiş olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

sezon 1 den beri oynuyorum bir cok sorun olmuştu ama böyle herşeyi yapıp düzelmeyen sorun olmamıştı. tekrar deniycem artık
Kesinlikle benim dediğim sorun tamamen aynısı bende olmuştu bu arada steam mi originmi kesin origindir

Octavio10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
enes
@Octavio10 sana kötü bir haberin var aynı problem (açılış ekranında yüklemede kalma) bende bf5 de vardı yeni güncellemeden sonra bende aynı senin gibi herşeyi HERŞEYİ denedim ama olmadı sonra anladımki windows dosyalarım bozukmuş yüksek ihtimalle seninkise bozuk ve bu bozuk dosyalar ile repair güncellemesi yapamıyorsun tek çözüm format atmak maalesef ben win11 iso yazdım usbye (sen win11 istemez isen win10 da yükleyebilirsin) sonra gerekli seçenekleri seçtikten sonra sana hangi sürücüye kurcağını soruyor ana sürücünü seç önce biçimlendir* sonra kur biçimlendirme önemli sonra sıfırlanmış ve düzelmiş olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle benim dediğim sorun tamamen aynısı bende olmuştu bu arada steam mi originmi kesin origindir
ilk önce sorun steam den oldu sonra silip origin üzerinden denedim yine aynı.. şimdi yine steam üzerinden denemeler yaptım ama sorun düzelmedi. dedigin yöntem kesin cözüm olur cünkü bişiler bozuldu ki durup dururken bu sorunla karşılaştım ama pc daha yeni formatladım bi daha format atmak yerine yeni güncellemeyi beklesem daha iyi olur gibi

ilk önce sorun steam den oldu sonra silip origin üzerinden denedim yine aynı.. şimdi yine steam üzerinden denemeler yaptım ama sorun düzelmedi. dedigin yöntem kesin cözüm olur cünkü bişiler bozuldu ki durup dururken bu sorunla karşılaştım ama pc daha yeni formatladım bi daha format atmak yerine yeni güncellemeyi beklesem daha iyi olur gibi
Maalesef win update de çalışmıyordu bende bozuk olunca ama emin değilim tam olarak

Top Bottom