Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Apple 20W USB-C Şarj Adaptörü 565 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
abbas
satarken avantaj olabilir
Satmayacaksa spigen daha avantajlı orijinal ve spigeni ikisinide ölçtüm %20 pildeyken spigen 25w akım veriyor, orijinal apple ise 20w akım veriyor spigen'in düşük şarjda akımı daha fazla, bu da demektir ki düşük şarjda telefonu daha hızlı dolduruyor.

%60'lara falan geldiğinde hızları aynı oluyor onuda ölçtüm, tabii burada önceliğimiz şarjımız çok az kalmış hızlıca doldurmaksa spigen daha mantıklı.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Satmayacaksa spigen daha avantajlı orijinal ve spigeni ikisinide ölçtüm %20 pildeyken spigen 25w akım veriyor, orijinal apple ise 20w akım veriyor spigen'in düşük şarjda akımı daha fazla, bu da demektir ki düşük şarjda telefonu daha hızlı dolduruyor.

%60'lara falan geldiğinde hızları aynı oluyor onuda ölçtüm, tabii burada önceliğimiz şarjımız çok az kalmış hızlıca doldurmaksa spigen daha mantıklı.
onu ben de biliyorum ama pil saglıgı konusunda soru işsareti bu fazladan akım
kendim de ipad airim icin spigen 45w kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
abbas
onu ben de biliyorum ama pil saglıgı konusunda soru işsareti bu fazladan akım
kendim de ipad airim icin spigen 45w kullanıyorum
apple'ın orijinal adaptöründeki aynı teknolojiyi yani pd3.0 kullanıyor bir sorun yaratacağını sanmıyorum %20-%80 arası şarj ediyorum pil sağlığı cihazı aldığımdan beri düşmedi.

pasii

80+

https://www.hepsiburada.com/spigen-...e-ach08449-p-HBV00000OH369?magaza=Hepsiburada bundan mı bahsediyorsunuz acaba? Almayı düşünüyorum da

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Alperen Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,353