komkibütçe sınırı yoksa gir apple sitesine en pahalı olanları al
bütçe sınırı yoksa en iyisini al knkBütçenin sınırı yok. Öneri istiyorum. Laptop Tablet Kulaklık Telefon vs.
Trollediğim falan yok.Apple ın yılda çıkardığı model sayısı belli zaten.Bütçe sorunum yok diyor.12 pro max,macbook pro,apple watch ne alınacağı da belli.Konu trol.Android telefon istese,masaüstü toplayacağım dese çok farklı sistemler toplar.Apple da alır çıkar olay bu.iPhone
iPhone 12 Pro Max 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 12 Pro Max 256 GB fiyatları 69.970,71 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 12 Pro Max 256 GB özelliklerini incele, 22 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.comiPhone 12 Pro Max için MagSafe özellikli Deri Kılıf Kaliforniya Turuncusu - Apple (TR)
Apple Store Arama Sonuçlarıwww.apple.com
Watch
Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat fiyatlarını Akakçe ile takip et! Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kulaklıklar
AirPods Pro Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AirPods Pro fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AirPods Pro özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A özelliklerini incele, 21.622,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
iPad
Apple MHNH3TU/A iPad Pro 12.9 inç Wi‑Fi 256GB Uzay Grisi MHNH3TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Pro 12.9 inç Wi‑Fi 256GB Uzay Grisi MHNH3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.trApple Aksesuarlar MJQK3TQ/A 12.9 inç iPad Pro (6. nesil) için Magic Keyboard Türkçe Q Klavye Siyah MJQK3TQ/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı 12.9 inç iPad Pro (6. nesil) için Magic Keyboard Türkçe Q Klavye Siyah MJQK3TQ/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.trMU8F2TU/A
markalı MU8F2TU/A kodlu ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
Macbook Pro
Apple Z11C0007Z MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Uzay Grisi Z11C0007Z
Apple markalı Z11C0007Z kodlu MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Uzay Grisi Z11C0007Z ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
iMac
Apple Özel Konfigürasyonlar Z12R000Q0 iMac 24 inc 4.5K M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Gümüş Z12R000Q0
65499,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iMac 24 inc 4.5K M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Gümüş Z12R000Q0 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
Apple TV
Apple TV 4K Satın Alın
Apple TV 4K ile filmler, diziler, canlı TV yayınları, canlı spor karÅılaÅmaları ve oyunlar 4K Dolby Vision ve HDR10+ kalitesinde. Apple.com adresinden hemen satın alın.www.apple.comMesaj otomatik birleştirildi:
Trollü şakayı bırakın. Abartmadan önerebilirsin.
Hayır troll değil. Ne oldu kıskançlıktan çatladın mı?Trollediğim falan yok.Apple ın yılda çıkardığı model sayısı belli zaten.Bütçe sorunum yok diyor.12 pro max,macbook pro,apple watch ne alınacağı da belli.Konu trol.Android telefon istese,masaüstü toplayacağım dese çok farklı sistemler toplar.Apple da alır çıkar olay bu.
Aslında bu kadarına gerek yoktu. Telefon ve saat alınmayacak zaten. Çizimler için iPad düzenleme için bir tane MacBook bir tane de masaya bağlı kalması gerektiği için iMac.iPhone
iPhone 12 Pro Max 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz iPhone 12 Pro Max 256 GB fiyatları 69.970,71 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! iPhone 12 Pro Max 256 GB özelliklerini incele, 22 mağazadaki indirimleri gör!www.akakce.comiPhone 12 Pro Max için MagSafe özellikli Deri Kılıf Kaliforniya Turuncusu - Apple (TR)
Apple Store Arama Sonuçlarıwww.apple.com
Watch
Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat fiyatlarını Akakçe ile takip et! Apple Watch Series 6 Nike GPS 44 mm Akıllı Saat özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kulaklıklar
AirPods Pro Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AirPods Pro fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AirPods Pro özelliklerini incele, 9.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comAirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! AirPods Max Uzay Grisi MGYH3TU/A özelliklerini incele, 21.622,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
iPad
Apple MHNH3TU/A iPad Pro 12.9 inç Wi‑Fi 256GB Uzay Grisi MHNH3TU/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iPad Pro 12.9 inç Wi‑Fi 256GB Uzay Grisi MHNH3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.trApple Aksesuarlar MJQK3TQ/A 12.9 inç iPad Pro (6. nesil) için Magic Keyboard Türkçe Q Klavye Siyah MJQK3TQ/A
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı 12.9 inç iPad Pro (6. nesil) için Magic Keyboard Türkçe Q Klavye Siyah MJQK3TQ/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.trMU8F2TU/A
markalı MU8F2TU/A kodlu ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
Macbook Pro
Apple Z11C0007Z MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Uzay Grisi Z11C0007Z
Apple markalı Z11C0007Z kodlu MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Uzay Grisi Z11C0007Z ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.www.pt.com.tr
iMac
Apple Özel Konfigürasyonlar Z12R000Q0 iMac 24 inc 4.5K M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Gümüş Z12R000Q0
65499,00 Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı iMac 24 inc 4.5K M1 8CPU 8GPU 16GB 1TB Gümüş Z12R000Q0 ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.www.pt.com.tr
Apple TV
Apple TV 4K Satın Alın
Apple TV 4K ile filmler, diziler, canlı TV yayınları, canlı spor karÅılaÅmaları ve oyunlar 4K Dolby Vision ve HDR10+ kalitesinde. Apple.com adresinden hemen satın alın.www.apple.com
Şarj
Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı (USB-C PD 3.0 30W + Quick Charge 3.0 18W) iPhone/Android/MacOS Şarj Adaptörü Black F211-000AD24973 : Amazon.com.tr: Elektronik
Spigen Steadiboost 48W Hızlı Şarj Cihazı (USB-C PD 3.0 30W + Quick Charge 3.0 18W) iPhone/Android/MacOS Şarj Adaptörü Black F211-000AD24973 : Amazon.com.tr: Elektronikwww.amazon.com.trSpigen PowerArc Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) 100W DuraBend Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) Black - 000CA26491 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Spigen PowerArc Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) 100W DuraBend Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) Black - 000CA26491 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Macbook pro da yeterli olabilir isterseniz. Güzel bir 27 inç pivot ips monitör alırsınız olur mu?Aslında bu kadarına gerek yoktu. Telefon ve saat alınmayacak zaten. Çizimler için iPad düzenleme için bir tane MacBook bir tane de masaya bağlı kalması gerektiği için iMac.