balyozindiren
80+
Eğer tip sizin için çok önemli değilse 9. nesil alıp yanına apple pencil almak daha mantıklı, öğrencilikte kalem çok işe yarıyor
icloud varken 64gb olmasının önemi yok. Yükleyeceğin oyunlar ve uygulamalar için 64gb yeter de artar. Resimdir, videodur, odur budur hepsini icloud'a atarsın.İşlemcisi bu fiyat bandı için çok iyi ama hafıza 64 GB ve yanında hiçbir hediye vermiyor.
yetmez hocam benim telefonda 20 gb Spotify var sadeceicloud varken 64gb olmasının önemi yok. Yükleyeceğin oyunlar ve uygulamalar için 64gb yeter de artar. Resimdir, videodur, odur budur hepsini icloud'a atarsın.
Bruhyetmez hocam benim telefonda 20 gb Spotify var sadece
wtf?yetmez hocam benim telefonda 20 gb Spotify var sadece
Dostum Osmanlı dan beri bütün şarkıları indirmişyetmez hocam benim telefonda 20 gb Spotify var sadece
1600 küsür beğendiğim şarkı var listeyle pek uğraşamıyorumNormal aslında karşısına çıkan her listeyi favoriye alıp otomatik indirme açtıysa baya bir listeyle 20gb yapar normal
Benim de 700 küsürdü listelerle beraber 10gb bir şey olması lazım oradan yola çıkarak söyledim1600 küsür beğendiğim şarkı var listeyle pek uğraşamıyorum
müzik indirme kalitesi de etkiliyor hocam benimki en yüksek seçenekte şuan düşük vb. seçerseniz daha az yer kaplayabilirBenim de 700 küsürdü listelerle beraber 10gb bir şey olması lazım oradan yola çıkarak söyledim
İndirme dinleme kalitesi hepsi en yüksekte hocam, 11gb olması benim için sorun değilmüzik indirme kalitesi de etkiliyor hocam benimki en yüksek seçenekte şuan düşük vb. seçerseniz daha az yer kaplayabilir