elemin
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,593
Sepette 300 tl kuponla 25349'a geliyor.Bu model pek tutulmadı mı anlamadım çıktığından beri fiyatı düşüyor her gün 

ben m2 li modelini almıştım bunun performansından gayet memnunum ama ekranı daha kaliteli olabilirdi sadece o konuda bir tık üzgünüm onun harici iphone kullanıcısı için kullanışlı oluyor ipad bir nebze daha önde oluyor benim düşüncem.telefon ve kulaklığım iphone ancak tabletim samsung, bence tablet konusunda bu fiyata samsung daha iyi olabilir. Gerek ekran kalitesi gerek işlevselliği vs. Tabi işlemci olarak m3 tokatlar ona laf yok fakat bir tablette güçlü işlemci en fazla ne işe yarıyabilir o da tartışılır. ben tablet konusunda samsungcuyum.
hocam o farkı tab s9'da da (8g2 işlemcili) anlamazsınız diye düşünüyorum. yani evet iphone ile ipad ekosisteminin sağladığı bazı katkılar var diye duydum ama ben yeri geldiğinde tableti bilgisayar olarak da kullandığım için dex aşırı işimi göreceğinden samsung aldım. Biraz da kullanıcısına göre değişir aslında.ben m2 li modelini almıştım bunun performansından gayet memnunum ama ekranı daha kaliteli olabilirdi sadece o konuda bir tık üzgünüm onun harici iphone kullanıcısı için kullanışlı oluyor ipad bir nebze daha önde oluyor benim düşüncem.
Yani tabi hocam dediğiniz gibi fark anlaşılmaz önemli olan işinizi tam anlamıyla görüyor olması.hocam o farkı tab s9'da da (8g2 işlemcili) anlamazsınız diye düşünüyorum. yani evet iphone ile ipad ekosisteminin sağladığı bazı katkılar var diye duydum ama ben yeri geldiğinde tableti bilgisayar olarak da kullandığım için dex aşırı işimi göreceğinden samsung aldım. Biraz da kullanıcısına göre değişir aslında.
Acayip saçma bir tablet 60hz M3 şarj süresi desen berbatSepette 300 tl kuponla 25349'a geliyor.Bu model pek tutulmadı mı anlamadım çıktığından beri fiyatı düşüyor her gün